Buehehehehe. A co mi zrobisz dziecko jak będę tam pisać głupie posty??Adam pisze:Powiem jak mi dacie słowo że będziecie tam pisać mądre posty.
[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
przecież dał, ale hasła jakieś wymyślił
bo nie mogę się zarejestrować jako on 
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
arrgh, jak sie małpie do klatki włoży pogrzebacz z pieca i sie sparzy, to więcej niczego podobnego nie dotknie, uczy się, a ten zakłada jedno forum i mu się włamują, zakłada drugie i to samo hasło, drugi raz wylatuje za to samo z forum, no ja nie wiem co się z ludźmi dzieje
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
-
jacek
- Zbanowany
Dajcie spokój.Po jaką cholere wdajecie się z tym bachorem w dyskusje.Tm pisze:arrgh, jak sie małpie do klatki włoży pogrzebacz z pieca i sie sparzy, to więcej niczego podobnego nie dotknie, uczy się, a ten zakłada jedno forum i mu się włamują, zakłada drugie i to samo hasło, drugi raz wylatuje za to samo z forum, no ja nie wiem co się z ludźmi dzieje
Nic nie odpisujcie to odpuści.Podobnie z tą jego durną gierką i konkursem.
Myślałem że forumowicze są bardziej dojrzali i od razu skumają że to jakiś małoletni psychopata.Jednak wielu z was się na to nabrała i z nim wypisuje te bzdury.