O 11 pewnie tak. Ale już po 9 taka dziura jest na Dworcu Centralnym:pawcio pisze:Patrzysz na odjazdy z przystanku krańcowego na Młocinach? Miejsce na kursy wyjeżdżające z Żoliborza, które jadą od razu na Kielecką bez kręcenia bączków po pętli.
Rozkłady tramwajowe - sezon 2012-2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
4 i 35 - miała być "święta koordynacja", wyszło - 5-15 rano, po południu i wieczorem i 5-10 w sobotnim szczycie (kierunek Wyścigi).
Właśnie dlatego lepiej jest mieć mniej linii silnych. Trudniej coś przypadkiem popsuć.
Właśnie dlatego lepiej jest mieć mniej linii silnych. Trudniej coś przypadkiem popsuć.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Metro Politechnika kierunek Mokotów: 14 trzy minuty przed 10. Rozumiem, że to rodzaj kroplóweczki dla tej pierwszej?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
- R-9 Chełmska
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
poszukaj "maximum". Taki arkusz w excelu. Nie musi być aktualny, żeby być orientacyjny
[ Dodano: |29 Paź 2012|, 2012 22:12 ]
[ Dodano: |29 Paź 2012|, 2012 22:12 ]
Bez przesady, to nie Kielce.R-9 Chełmska pisze:a, możliwe, założyłem, że u nich 1 linia = 1 wóz
Witam. Czy posiada ktoś informacje o wyjazdach i zjazdach składów z/do zajezdni tramwajowej żoliborz (w dni powszednie i świeta). Chodzi mi o informacje o godzinie wyjazdu i zjazdu (godzina na bramie) oraz informacje w którym kierunku wyjeżdza i z ktorego zjezdza. Informacje te mi sa potrzebne do napisania pracy magisterskiej. Z gory dziekuje za pomoc.