A to nie dyżurny ruchu pracujący w PLK zapala zielone światło na semaforze? Jeśli jest pozwolenie na odjazd, to za co te kary?fik pisze: Bo to naruszenie regulaminu PLK, za które zarządca może wyciągnąć konsekwencje finansowe wobec PIC?
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
O spółce PKP Intercity
Moderator: JacekM
- MeWa
- Cukiereczek
Pendolino w służbie publicznej - z dotacją ministra.
http://www.rynek-kolejowy.pl/36439/Pend ... icznej.htm
http://www.rynek-kolejowy.pl/36439/Pend ... icznej.htm
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Kiedyś trzeba zacząć...fik pisze:Sprawa jest w gestii PLK. Powodzenia w skuwaniu betonu.
Wszystkie EIC, EC i Ex zjeżdżające do Warszawy powinny mieć postoje tylko dla wysiadających i już.
TLKą to można jeszcze śmignąć Wschodnia - Zachodnia od biedy
Moim zdaniem "służba publiczna" i "jeden z najwyższych standardów" się nieco kłócą. Ale pozytyw jest jeden - ulgi ustawowe teoretycznie będą w takim razie obowiązywały (tylko ciekawe, czy na zasadach E czy W/M).MeWa pisze:Pendolino w służbie publicznej - z dotacją ministra.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wieść niesie, że jednak Kościuszko.fik pisze:Niech zgadnę, 3116 Skłodowska.Glonojad pisze:Czy ICek z Krakowa sterczący >20 minut na Zachodnim
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- a/p TALENT
Tego nie przemyślałemperson pisze:Czy EIC, EX i Ex prowadzą przewóz przesyłek konduktorskich?
W życiu. Przesyłki konduktorskie nie raz i nie dwa ratowały różne sprawy zarówno służbowe jak i prywatne..person pisze:To wystarczy z nich zrezygnowac i nie powinno byc problemu z wczesniejszym odjazdem ze stacji koncowych.
No to mamy problem.