Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
W zleceniu była informacja o zawieszeniu kursowania na ochockiej części trasy. Ale to może w innym wariancie zamknięciowym, bo całego zlecenia dokładnie sobie nie przyswoiłem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Pierdzielnik wczoraj jak nic. "Samoloty"(175) jeździły po 2-3 naraz. 105 też. 105, 151 jechało przez Pl.Zawiszy. 520 jechało jak chciało-jedni skręcali na Pl. Starynkiewicza w Żelazną, inni jechali do Pl. Zawiszy.
.
To już wiem, kogo dyspozytor wywołał przez sczekaczkę jakoś wieczoremFlash8222 pisze:Jak A703 to ja byłemWiliam pisze:Widziałem 182 na Wale Miedzeszyńskim między Poniatowszczakiem a Łazienkowskim około 20.
Ja zaś widziałem linię 143 krańcującą na przyst : POMNIK LOTNIKA ( przy wejściu na Skrę)
oraz 128 na Rozbracie
Prócz tego 166 na Czerniakowskiej 
oraz 128 na Rozbracie
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Walas pisze:105, 151 jechało przez Pl.Zawiszy. 520 jechało jak chciało-jedni skręcali na Pl. Starynkiewicza w Żelazną, inni jechali do Pl. Zawiszy.
Nadal nic nie bije wspomnianych wcześniej 105 na Dolnej i 14 na Potokumobil one pisze:Ja zaś widziałem linię 143 krańcującą na przyst : POMNIK LOTNIKA ( przy wejściu na Skrę)
oraz 128 na RozbraciePrócz tego 166 na Czerniakowskiej
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Zlecenie, a wczorajsza rzeczywistość sporo od siebie odbiegałypawcio pisze:W zleceniu była informacja o zawieszeniu kursowania na ochockiej części trasy. Ale to może w innym wariancie zamknięciowym, bo całego zlecenia dokładnie sobie nie przyswoiłem.
Transport to życie, transport to pasja, transport to miłość, rzecz jasna 
Najlepiej ją zawiesic.MeWa pisze:A co mieli z tą 14 zrobić? Miała się dematerializować w połowie trasy?ziuuu.ex.1205 pisze:Ale komu było takie połączenie potrzebne? Poza nią były jeszcze 10 i 35
Bije, bije, jedna brygada dziesiątki kursowała na trasie: MARYMONT-POTOK - Mickiewicza - Andersa - Międzyparkowa - Słomińskiego - most Gdański - Starzyńskiego - Jagiellońska - RATUSZOWA-ZOO (co ciekawe, z prawidłowymi napisami na wyświetlaczu). Czyli bez styku ze swoją stałą trasąBastian pisze:Nadal nic nie bije wspomnianych wcześniej 105 na Dolnej i 14 na Potoku
A swoją drogą czternastka powróciła w rejony, w których nie bywała od wojny
Tak poza tym to widziałem jeszcze 31 na Mickiewicza (solówka z Woli), ale nie wiem, czy to zabłąkana owieczka, czy wyjazd z zajezdni na trasę.
--------------------------------------------------------------------------
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com