Mam nadzieje ze Moderator wybaczy
Moderator: JacekM
Z tego co widzę, zbierając to wszystko do kupy: 402 może miał jakąś awarię (zjechał na WZS jako S9 lub jako służbowy, bo coś mi godzina przyjazdu lekko nie pasuje; potem na Mińsk Maz.), z tego względu 503 wpasował się trochę na S3 a 408 na S9 (po czym oba wróciły na swoje linie), 303 odpalono na S2/S3 by wypełnić dziurę po 402, zaś 301+302 to może nie WZS, tylko tory postojowe S9? (to blisko, więc z mapki łatwo pomylić)... Może. To jeden ze scenariuszy jakie przychodzą mi do głowy.przewoz pisze:503 w drodze na Lotnisko... Ale czy S3 czy S2 to nie wiem.[...]
Pojawiła się koło zachodniego, a Infopasażer mówi, że to może być opóźniony któryś obieg S3. Od rana jeździ 503 tam, czy jakaś podmiana?
899 wczoraj wyjechał z Gliwic idealnie w planie jednego z pociągów KŚ. Gdzieś między DG a Łazami zniknął. To na pewno był wczoraj 35We-007. A czy może jakiś inny skład przybrać jego numer - czemu nie?Jacek Z. pisze:P.S. Osobiście obstawiam, że ten 899 to może być 501. I można mieć tylko nadzieję, że to nie on zaliczył tego dzwona z osobówką pod Muszyną
Gdy muszę sprawdzić i zanalizować 20+ składów w ciągu 5 min. to mi się prawie że zdarzatomstak pisze:I trudno pomylić WZS (Cz-1) z postojowymi przy WZS-13 obok toru do MD Odolany.
Skoro to na bieżąco obserwowałeś, to pewnie masz rację. Może też po prostu "899" oznacza wyzerowany identyfikator cyfrowy pojazdu, więc raz może to być 35WE-007, a raz inny 35WE w naprawie.przewoz pisze:899 wczoraj wyjechał z Gliwic idealnie w planie jednego z pociągów KŚ. Gdzieś między DG a Łazami zniknął. To na pewno był wczoraj 35We-007.