Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2012
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
Obok kościoła. Z procesją nawet tam kiedyś szedłem.bartoni722 pisze:Tykocińska? Coś nieznajomo mi brzmi ta ulica chyba?
-
bartoni722
Zgadza się, na co dzień jest to cicha, przy kościelna uliczka. Też widziałem na schemacie rondo, ale wątpię w to. Dziś nie było żadnego ronda, o 22:00 nie spodziewam się cudów, aby skądś się wzięło nagle rondo na 2 dni, a łatwo tam infrastruktury nie jest przebudować.bartoni722 pisze:Z tą nieznajomością to mi chodziło, że na codzień komunikacja tam nie gości? No właśnie też to zauważyłem. Na schemacie jest narysowane rondo, więc może jakieś tymczasowe będzie?
Szkoda tylko, że w żadnych autobusach jeżdżących Ossowskiego nie było dzisiaj (przynajmniej jeszcze o 15), żadnych informacji na temat zamknięcia, tym bardziej, że tak jak Ashir pisał, już od początku tygodnia zamknięty jest fragment pasa na wysokości przystanku. A sama nawierzchnia na Myszkowskiej (i nie tylko) to powinna iść do całkowitego remontu...
Swoją drogą to nie wiem po co wprowadzone zostaje to opóźnienie odjazdu z krańca (przynajmniej przez większość dnia), skoro zanim autobusy skręcą w Radzymińską i tak będą na sporym minusie.
Swoją drogą to nie wiem po co wprowadzone zostaje to opóźnienie odjazdu z krańca (przynajmniej przez większość dnia), skoro zanim autobusy skręcą w Radzymińską i tak będą na sporym minusie.
Ja tak samo. Dopiero z Wawkomu, a potem ze strony ZTM dowiedziałem się o co chodzi z Z-3 po Targówku.snooker pisze:Szkoda tylko, że w żadnych autobusach jeżdżących Ossowskiego nie było dzisiaj (przynajmniej jeszcze o 15), żadnych informacji na temat zamknięcia.
Dokładnie. Czyli co zawrotka na trzy na skrzyżowaniu Ossowskiego z Pratulińską, skoro ma to nie być kryterium uliczne? A czy normalne linie jednokierunkowo nie mogłyby pojechać Barkocińską do Radzymińskiej?snooker pisze:Skoro przystankiem dla wysiadających ma być 02, który jest za uliczką o której piszesz, to autobus nie może w niej zawracać, bo nie wyobrażam sobie, żeby ZTM wpadł na pomysł aby wjeżdżać w tą uliczkę tyłem, zwłaszcza przy natężeniu pieszych, jakie tam występuje.