Nie widzę niczego złego w kulturalnym poproszeniu kogoś o przejście do drugich drzwi, jeśli jest naprawdę zimno.Szeregowy_Równoległy pisze:Jeśli chcesz jeździć wozem, który ma niesprawne ogrzewanie, to zaciskasz zęby (żeby nie grzechotały) i jeździsz tak, żeby pasażer nie odczuwał niesprawności wozu. Czyli: otwierasz pierwsze drzwi, jeśli pasażer ma potrzebę z nich skorzystać.
Informacja pasażerska
noidea
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale regulamin widzi. A jeśli zobaczy to ZTM, to ty również to dostrzeżesz na wykroczeniach 
-
Stary Pingwin
-
bartoni722
Wóz 407 ma normalną pełną kabinę z 3 grzejnikami, tylko tu były otwarte drzwi.....MichalJ pisze:Oj tam, oj tam. Kiedyś ludzie były inne.
http://phototrans.pl/14,581793,0,Falkenried_A_43.html
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Tym po kilku latach eksploatacji zakładano przeszklenie pomostów.Kelly pisze:Tu chyba chodzi o wehikuł z lewej
http://mkm101.republika.pl/u8110-1.html
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
W weekend jechałem niezwykłym wagonem #2149, który przeniósł mnie jednocześnie w przeszłość i przyszłość. W przeszłość bo pokazywał info z euro o stadionie narodowym i strefie kibica (jednak nie tylko Mobilisowi to zostało), a w przyszłość bo te zdjęcia robione były w południe, a zegar pokazuje 3h20min później.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nam to już chyba przeszło, przynajmniej strefa kibica. Na 175 strefy ostatnio nie miałem. TW zadziwiły MobilisZEA_R-0 pisze:bo pokazywał info z euro o stadionie narodowym i strefie kibica (jednak nie tylko Mobilisowi to zostało)