Ale co słyszałeś w zeszłym roku? W nocy w Trójce są audycje muzyczne, zatem gadanie stanowi zazwyczaj jedynie krótki komentarz do muzyki. Zatem napisałem, że Trójka.paszym pisze:To znaczy, że misją stacji nie jest gadanie. Nie lubię RMF Maksów, Esek i im podobnych umpa umpa, ale nie wyłączam ich z pytania.
W trójce słyszałem w zeszłym roku
Stacje radiowe
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
No "Last Christmas" przecież, a o czym tu mowa?reserved pisze:Ale co słyszałeś w zeszłym roku?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bth - Last Christmas. Nie remix tylko cover.BJ pisze:W Esce leci Last Christmas, ale nie w wykonaniu Wham!, tylko w jakimś naprawdę masakrycznym remixie. Generalnie nie polecam, raz usłyszałem i moje życie się zmieniło
FamaBJ pisze:RMF FM, Antyradio, Złote Przeboje, PiN, Kolor, Roxy, Eska Rock.ziuuu.ex.1205 pisze:Znacie jakąś stację radiową, która po północy nie gra tylko polskiej muzyki?
Nie ma już licencji na ASOT. Został David Guetta z piątku na sobotę po północy.vernalisadonis pisze:A czy na Esce jest jeszcze puszczane A State of Trance Armina van Burrena, jeśli tak to kiedy? bo dawno tego nie słyszałem w radiu.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Mówię o ogóle społeczeństwa. Nikt nie lubi non stop powtarzanych w kółko tych samych "przebojów" w RMF czy w Zetce ale z drugiej strony gdyby nikt tego rzeczywiście nie lubił to stacje radiowe by tego nie grały. Ty możesz być inny, ja mogę być inny ale ogół społeczeństwa mówi swoje.
Tyle słyszę od znajomych "Eska? Niee...w życiu, to chłam jest". A na fan page'u miliony lajków.
Tyle słyszę od znajomych "Eska? Niee...w życiu, to chłam jest". A na fan page'u miliony lajków.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Stacje radiowe kształtują gusta. Zawsze mnie wkurza, jak czytam wypowiedzi ważnych ludzi z radia, że ludzie chcą słuchać tego chłamu. Chcą, bo nikt nie próbuje nawet zetknąć ludu z czymkolwiek sensowniejszym. To, że Antyradio, Eska Rock czy Trójka mają rzesze wiernych słuchaczy świadczy o tym, że jednak są jakieś grupy ludzi chcących słuchać muzyki, a nie tego, co z uporem godnym lepszej sprawy serwują RMF, Zet czy inna Pogoda.reserved pisze:Mówię o ogóle społeczeństwa. Nikt nie lubi non stop powtarzanych w kółko tych samych "przebojów" w RMF czy w Zetce ale z drugiej strony gdyby nikt tego rzeczywiście nie lubił to stacje radiowe by tego nie grały. Ty możesz być inny, ja mogę być inny ale ogół społeczeństwa mówi swoje.
A Eska... Sporo ludzi się również do Eski przyznaje. Może po prostu twoi znajomi jej nie słuchają, co o ich gustach świadczy dość dobrze? No i gówno w naszym śmiesznym się zazwyczaj najlepiej sprzedaje. Dlatego najbardziej pożądanym samochodem w tym kraju jest Passat, dlatego rekordy sprzedaży płyt należą albo do discopolowców, albo do Michała Wiśniewskiego. Dlatego SE i Fakt sprzedają się w kosmicznych, praktycznie nieosiągalnych dla poważniejszych gazet nakładach. Dlatego Pudelki czy inne dziwne strony mają jakieś absurdalne ilości wejść, a "Taniec z gwiazdami" oglądały miliony. Dlatego Lykke Li musiała być poddana bolesnemu remiksowi i przerobiona na łupaninę, żeby ktoś to w radiu puścił. O niespodzianko, w wersji standardowej usłyszałem ją... w Esce Rock. Takie czasy. Niestety.
Po czym idą do supermarketu na zakupy, a do kina na superprodukcje. I jeszcze czytają tabloidy. Takie uroki XXI wieku.Szeregowy_Równoległy pisze:Stacje radiowe kształtują gusta.
Ale 70 milionów płyt to nawet i ja chciałbym mieć na koncieSzeregowy_Równoległy pisze:rekordy sprzedaży płyt należą albo do discopolowców,
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!