Notabene linia bardzo ciekawa chociaż przewodniczka mimo posiadanej nie małej wiedzy nie umiała jej w sposób przystępny przekazać
Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ostatni kurs (o 18 z Konstytucji) we wspomnianą Mokotowską nie wjechał i pojechał Marszałkowską i Jerozolimskimi. Mokotowska była mocno zakorkowana z okazji marszu/manifestacji PiSu.
Notabene linia bardzo ciekawa chociaż przewodniczka mimo posiadanej nie małej wiedzy nie umiała jej w sposób przystępny przekazać
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Zapraszam na stronę KMKM, gdzie pojawiła się już relacja 
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Klik.ashir pisze:Chyba na żadnym przystanku nie było tego rozkładu, a przynajmniej takiego nie było na Pl. Konstytucji czy Pl. Zamkowym.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Dzięki za foto, ale z tego co pamiętam, to w 1981 r. nie było rozkładów minutowych. No może na nocnych i 121. A takich luksusach jak wykaz przystanków już nie wspomnę. I tak trochę gwoli faktów historycznych, to obklejone i "pohasłowane" autobusy można było spotkać ale przed XII.81 - w czasie strajków i po okrągłym stole. 13.XII.81 czegoś takiego na pewno nie było. W czasie stanu wojennego były ulotki w środku - w formie teraźniejszych wlepek. Były to głownie nawoływania do demonstracji rocznicowych albo godziny nadawania radia "S". Przynajmniej jak tak kojarzę Warszawę.
Świąteczny tramwaj Caritasu już jutro 
-
mateusz1800
- Kontakt:
A wiadomo o której zaczyna i gdzie się zatrzymuje?
Sklep z koszulkami komunikacyjnymi i nie tylko - http://matr-1.cupsell.pl/
Niekoniecznie.ashir pisze:Przecież logiczne, że tramwaj zatrzymuje się na każdym napotkanym przystanku?
http://www.platformakultury.pl/artykuly/118619.html