Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Czy w związku z tym autobus jechal wcześniej niż rozkład przewidywał? Czekalem na Uniwersytecie od 18.27 do 18.50 (dzięki czemu teraz leżę z 38-stopniową gorączką), ale ikarus nie przyjechal...Kleszczu pisze:Ostatni kurs (o 18 z Konstytucji) we wspomnianą Mokotowską nie wjechał i pojechał Marszałkowską i Jerozolimskimi. Mokotowska była mocno zakorkowana z okazji marszu/manifestacji PiSu.
-
bartoni722
Przez te korki równo o 19:00 skręcał z Al. Jerozolimskich w Nowy Świat, więc przy Uniwersytecie był ok. 19:05.bepe pisze:Czy w związku z tym autobus jechal wcześniej niż rozkład przewidywał? Czekalem na Uniwersytecie od 18.27 do 18.50 (dzięki czemu teraz leżę z 38-stopniową gorączką), ale ikarus nie przyjechal...
Ponad 30 minut. A na poprzednim kółku ok. 15 minut i nadrobił to, bo pominął Pl. Grzybowski i Emilii Plater, dzięki czemu o 17:50 pojawił się na Pl. Konstytucji (raptem 2 minuty spóźnienia).bartoni722 pisze:Dużo był opóźniony? Bo ja go miałem łapać - wpadłem "na chwilę" do koleżanki na Esperanto o godzinie 18:03. Odjechałem o...19:45 i się zastanawiałem, czy by dało radę chociaż chwilę się przejechać.
Ta zasada obowiązuje tylko w przypadku zleceń ZTM.ashir pisze:Przecież logiczne, że tramwaj zatrzymuje się na każdym napotkanym przystanku?mateusz1800 pisze:A wiadomo o której zaczyna i gdzie się zatrzymuje?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jechałeś tym kursemashir pisze:Przez te korki równo o 19:00 skręcał z Al. Jerozolimskich w Nowy Świat, więc przy Uniwersytecie był ok. 19:05.bepe pisze:Czy w związku z tym autobus jechal wcześniej niż rozkład przewidywał? Czekalem na Uniwersytecie od 18.27 do 18.50 (dzięki czemu teraz leżę z 38-stopniową gorączką), ale ikarus nie przyjechal...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To znaczy, że skorzystaliśmy z tego samego kursuashir pisze:Tak, akurat pamiętam, że na tablicy elektronicznej na przystanku Muzeum Narodowe 05 wyświetlała się 18:59. Też bodajże o 19:07 był na Pl. Zamkowym.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Siedziałem z dziewczyną przy 2 drzwiachashir pisze:Dobrze wiedzieć, ale na tym kółku to tylko jechałem kawałek do Pl. Zamkowego. Wsiadłem na poprzednim kółku na Pl. Zamkowym, dobrze, że wtedy jeszcze jako tako się trzymał rozkładu.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"