Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Co pojedzie nowym odcinkiem SzaserĂłw?
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Oj, sklerozo. Przecież Jarek jasno i wyraźnie pisał, czemu rezygnuje z funkcji moderatora KM. Nadal możesz to chyba znaleźć w wątku ogłoszeniowym. 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ogółem i tak jest na plus, na plus dla Lucerny i na plus dla Bronowskiej. Traci jedynie Zwoleńska.Busmann pisze:Bo są uparci. Myślą, że 119 ich szybko dowiezie do Centrum... Chociaż wcale to nie znaczy, że częstotliwość 151 pozostałaby taka, jaka jest obecnie.
Coś za coś.. choć gdy 119 pojedzie kiedyś prosto Kadetów, to może się zlitują i puszczą jeszcze nową linię..
R1+R2
R3+R7
R8+R9
R3+R7
R8+R9
a co to za , dziwny pomysł z tym 135?zeby z suwalskiej jeździło?Ciekaw co na to mieszkancy Wilenskiej Szwedzkiej itp?
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Cóz - zmiany należy ocenić bardzo pozytywnie. Cóz- faktycznie tracą mieszkańcy Zwolenskiej, ale jak to się mówi- coś za coś
Sądze, że jeśli naciski na UD Wawer i ZTM z ich strony będą silne władze komunikacyjne zastanowią się na jakimś nowym rozwiązaniem
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jakieś 148Krzysztof Sokołowski pisze:Dokończenie Kadetów powinno załatwić sprawe.
119 pojedzie Wąbrzeską Kadetów.
A jakieś 148 skoordynowane z 147 i 119 przez Bronowską i Zwoleńską.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Krzysiek_S
Myśle że kilkuletnie kursowanie linii 359 może spowodować, że mieszkańcy ulicy Zwoleńskiej,Zerznia będą solidnie nękać ZTm petycjami w tej sprawie.R-11 Kleszczowa pisze:Jakieś 148Krzysztof Sokołowski pisze:Dokończenie Kadetów powinno załatwić sprawe.
119 pojedzie Wąbrzeską Kadetów.
A jakieś 148 skoordynowane z 147 i 119 przez Bronowską i Zwoleńską.-tylko skąd i gdzie. Bo chyba nie TS do Centrum
![]()
Czyli reaktywacja linii 359 przez TS .
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
I Czerniakowską do Gagarina 
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Krzysiek_S
Najlepiej mieszkańcom ta trasa pasuje,ale czy na to ZTM się zgodzi nie wiem.R-11 Kleszczowa pisze:I Czerniakowską do Gagarina
A w sprawie 147 ta linia jest nie do ruszenia,duży lobbing mieszkańców Zbytek.[głównie kwasiarzy-czyli producentów ogórków,kapusty których jest tu pełno.]
A o powrót 359 to znowu będą walczyć nowi mieszkańcy tych okolic ,jak również młodzi tubylcy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
ZTM raczej będzie IMHO negatywnie nastawiony do pomysłu uruchomienia kolejnej linii z Wawra przez TS
-szczególnie całotygodniowej. Aczkolwiek możnaby się powoli przymierzyć do skierowania 119 przez obecną trasę 359, a na Kadetów, Wąbrzeską i Lucerny pociągnąc 151
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- R-9 Chełmska
-
Krzysiek_S
Myśle że 119 zostanie przełożone na Wąbrzeską,nie bez powodu ZTm podaje że w przyszłości pojedzie ulicą Wąbrzeską.R-11 Kleszczowa pisze:ZTM raczej będzie IMHO negatywnie nastawiony do pomysłu uruchomienia kolejnej linii z Wawra przez TS-szczególnie całotygodniowej. Aczkolwiek możnaby się powoli przymierzyć do skierowania 119 przez obecną trasę 359, a na Kadetów, Wąbrzeską i Lucerny pociągnąc 151
![]()
Można też zrobić tak ,że przedłuzyć od Gocławia 151 TS ,Wałem ,Bronowską,Traktem, Zwoleńską i jak obecne 359.119 na PKP Wawer.
Skoordynowanie linii 147 i 151.
W przyszłości 151 pojechało by Nowobora aż do Zwoleńskiej.
[ Dodano: 2006-08-26, 15:18 ]
A może dostanie od września lepszy rozkład?R-9 Chełmska pisze:131 dostało gorszy rozkład, bo dublowało częściowo 359. Ta druga linia przestała istnieć, a rozkład 131 się nie zmieniR-11 Kleszczowa pisze:I Czerniakowską do Gagarina
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Hmmm. Ale takie 151 byłoby pokrecone. A w moim pomysle proste
Po prostu: zamiana 359 w 119, a 151 przez Stoczniowców i Wąbrzeską do Lucerny.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"