Jedyne, co jest tu prosto na wybory, to artykuł.
Nasłuch ciężka rzecz, jak bzdury się ciągle widzi...
Moderator: Wiliam
Ja poprosiłbym o pewne wyjasnienie.MZ pisze:inż. Glonojad pisze:Twoja niesamowita dedukcja obaliła całą misternie knutą przeze mnie intrygę.Co chcesz? W momencie, gdy zaczynałem odpowiadać na poprzedni post, nie było jeszcze Twojego wpisu, w którym napisałeś, że promocja projektu była przygotowywana już od pół roku.
Wiesz, akurat w przypadku infrastruktury tramwajowej to się jednak coś działo i to więcej niż podczas dwóch przedostatnich kadencji razem wziętych.SISKOM pisze:Wiadomo. Przed wyborami trzeba się czymś pochwalić, zwłaszcza jeśli przez 4 lata niewiele się działo w kwestii rozwoju infrastruktury. Tylko, że w obecnej sytuacji przychodzi chwalić się totalnym blamażem...
Jesli dokonczenie nieskonczonej niegdys HGW dlaczego inwestycji sprzed lat nazywasz dzianiem sie, to tak. Ale tramwaje dla Warszawy to sprowadzal KMKM:Ptarantula01 pisze:Wiesz, akurat w przypadku infrastruktury tramwajowej to się jednak coś działo i to więcej niż podczas dwóch przedostatnich kadencji razem wziętych.
Doprawdy? A linia na Bemowo? A 105N2k? A 116N?tarantula01 pisze: Wiesz, akurat w przypadku infrastruktury tramwajowej to się jednak coś działo i to więcej niż podczas dwóch przedostatnich kadencji razem wziętych.
no dobrze, a powiedz, czy nie uważasz, że lepiej byłoby gdyby promocję przesunąć np. na wiosnę, czyli na okres bliższy rozpoczęcia zasadniczych prac? Bo moim zdaniem wóczas byłby lepszy efekt...inż. Glonojad pisze:Ale po co Ci wyjaśnienie, jeśli masz własną teorię i nie chcesz nic słuchać? (Nawiasem mówiąc, nie wiem, jak się mam zwracać - Wy? Państwo? Rozumiem, że użytkownik SISKOM przedstawia stanowisko całego stowarzyszenia...)
R&G są w ofercie: www.rg.com.plinż. Glonojad pisze:tablice SIP