Ha, racja.MichalJ pisze:I bardzo proszę, nie skasujcie mi obu linii z Sielc na Wawelską.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Czerniakowska zawsze trochÄ z boku
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
130 na Dolnej to za mało?MichalJ pisze: I bardzo proszę, nie skasujcie mi obu linii z Sielc na Wawelską.
[ Dodano: Pią 18 Sty, 2013 14:21 ]
Nie rozumiem: ludzie jadący Gagarina - SGH zapełniają 167 po dach, ale 174 jadące w tej samej relacji ma być puste?MichalJ pisze:174 na Torwar będzie tak samo puste jak 301 na Torwar.
Należałoby się zastanowić, czy i jak się da wytrasować to 174. Np. ja bym to widział tak:
Bokserska - al. Niepodległości - Batorego - Puławska - Goworka - Spacerowa - Gagarina - Czerniakowska - Torwar. Oraz 168 przez Batorego -- odpadnie problem z oberkami wokół Kieleckiej oraz z różnymi przystankami ze 174. Natomiast na Rakowieckiej zostanie 119 i 130 (co 20/30/30 i 20/20/20), czyli bez koordynacji kiepsko.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z ZP Sielce do 130 to niezły spacer by był.KwZ pisze:130 na Dolnej to za mało?
Rakowiecka to także UD, ale przede wszystkim MSW oraz cały zestaw szkół średnich, które usiłujesz całkiem ominąć...KwZ pisze:Należałoby się zastanowić, czy i jak się da wytrasować to 174. Np. ja bym to widział tak:
Bokserska - al. Niepodległości - Batorego - Puławska - Goworka - Spacerowa - Gagarina - Czerniakowska - Torwar. Oraz 168 przez Batorego -- odpadnie problem z oberkami wokół Kieleckiej oraz z różnymi przystankami ze 174. Natomiast na Rakowieckiej zostanie 119 i 130 (co 20/30/30 i 20/20/20), czyli bez koordynacji kiepsko.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Stary Pingwin
- Bastian
- Sułtan Maroka
Chcesz nam wmówić, że Służewiec jeździ tym 174 masowo do centrum?Stary Pingwin pisze:Chcesz zabrać jedyne połączenie Służewca mieszkaniowego z Centrum?
Inna rzecz, że ja też bym go raczej nie ruszał
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale głównie ze względu na al. Niepodległości. Przy DWC frekwencja już gorsza...fik pisze:7,5 w porannym szczycie za darmo nie dostało.Bastian pisze: Chcesz nam wmówić, że Służewiec jeździ tym 174 masowo do centrum?
Ja bym rzekł, że z SGH go nie zabieramfik pisze:Ja bym rzekł, że SGH jest w centrum jednak
Spodziewałem się odpowiedzi jak u Bastiana, ale chciałem się upewnićMichalJ pisze:Z Sielc na Ochotę jeździć 130 przez Dolną to jeszcze mi nikt nie proponował... Jeszcze, powiedzmy, 131 plus trasa Ł, to tak. Ale Dolna? No ludzie...
174 na samej Rakowieckiej miałoby sens, jeśli byłoby na przystanku pod SGH razem ze 168. Tak to nie bardzo...
119 i 130 to nie jest nic, choć piszę: kiepsko.
Przyszedł mi do głowy inny pomysł: żeby na Ochotę wydłużyć nie 130, a 168 (półkurs 41..54 min). Sobieskiego i tak ma 172. Tylko 130 jadące Dolną kończące już na SGH to chyba jednak trochę krótkie.
Przyszedł mi do głowy inny pomysł: żeby na Ochotę wydłużyć nie 130, a 168 (półkurs 41..54 min). Sobieskiego i tak ma 172. Tylko 130 jadące Dolną kończące już na SGH to chyba jednak trochę krótkie.
A przystanki?KwZ pisze:[
Należałoby się zastanowić, czy i jak się da wytrasować to 174. Np. ja bym to widział tak:
Bokserska - al. Niepodległości - Batorego - Puławska - Goworka - Spacerowa - Gagarina - Czerniakowska - Torwar.
Metro P. Mokotowskie a następny to Plac Unii Lubelskiej i to jeszcze za skrętem w Goworka???
Raczej też przed skrętem. Bardziej mnie martwi brak powiązania z tramwajami na Puławskiej/Marszałkowskiej.DG_Ins pisze:Metro P. Mokotowskie a następny to Plac Unii Lubelskiej i to jeszcze za skrętem w Goworka???