Przecież i tak musiałeś zmienić dekorację z właściwej dla kursu pełnego na dekorację właściwą dla kursu skróconego...?Stary Pingwin pisze:na pętli mam CZTERY MINUTY na przerzucenie 3 kwadratów i 2 tablic bocznych i muszę się jeszcze zameldować.
Oznakowanie kursów wariantowych 17
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- R-9 Chełmska
Ideałem byłoby stworzenie na desce całej pary linii, jak w niektórych miastach europejskich, coś na wzór załącznika.
- Załączniki
-
- Decha wspólna 17 i 37
- 1737.png (5.61 KiB) Przejrzano 850 razy
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- R-9 Chełmska
Nie będę komentował tego co zrobiono, bo nie mam już na to siły.
Albo powinno być tak jak jest, gdzie pilnuje się poprawności oznakowania (bez żadnych zabaw z przekładaniem dech - tylko czoło, bo w kierunku Służewca nie ma to znaczenia) - ludzie się przyzwyczają, bo warianty już trenowaliśmy w stolicy i dało się żyć, albo 37 powinno być wydzielone jako całkowita odrębna linia dwukierunkowa (jak niegdyś 15 i 31).
Albo powinno być tak jak jest, gdzie pilnuje się poprawności oznakowania (bez żadnych zabaw z przekładaniem dech - tylko czoło, bo w kierunku Służewca nie ma to znaczenia) - ludzie się przyzwyczają, bo warianty już trenowaliśmy w stolicy i dało się żyć, albo 37 powinno być wydzielone jako całkowita odrębna linia dwukierunkowa (jak niegdyś 15 i 31).
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Problem w tym, że co najmniej część brygad ma jeździć raz na Młociny, raz na Marymont...MisiekK pisze: (bez żadnych zabaw z przekładaniem dech - tylko czoło, bo w kierunku Służewca nie ma to znaczenia)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To Swingi Buse i Dysteny na to....Glonojad pisze:Problem w tym, że co najmniej część brygad ma jeździć raz na Młociny, raz na Marymont...MisiekK pisze: (bez żadnych zabaw z przekładaniem dech - tylko czoło, bo w kierunku Służewca nie ma to znaczenia)
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Genralnie jest porządek. Przejścia pomiędzy Młocinami i Marymontem to jednak rzadkość.Glonojad pisze:Problem w tym, że co najmniej część brygad ma jeździć raz na Młociny, raz na Marymont...MisiekK pisze: (bez żadnych zabaw z przekładaniem dech - tylko czoło, bo w kierunku Służewca nie ma to znaczenia)
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- MeWa
- Cukiereczek
W praktyce? Jeśli tak, to nie zawsze...Plesim pisze:Przecież obecnie przy krańcu M Marymont już są długie wymieniane.pawcio pisze:Nie jestem przekonany, czy długie deski nie dojdą do zabawy.
[ Dodano: Czw 07 Lut, 2013 ]
Nie wiem, czy tramwaj jadący w kierunku Służewca z adnotacją "Metro Marymont" pod numerem linii jest właściwy i czy budzi respekt / zaufanie ogólnie do informacji pasażerskiej...MisiekK pisze:Albo powinno być tak jak jest, gdzie pilnuje się poprawności oznakowania (bez żadnych zabaw z przekładaniem dech - tylko czoło, bo w kierunku Służewca nie ma to znaczenia) -
Idea fajna, ale czy załapią pasażerowie? A chodzi o to, że przecież to oni się gubiąR-9 Chełmska pisze:Ideałem byłoby stworzenie na desce całej pary linii, jak w niektórych miastach europejskich, coś na wzór załącznika.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Trzeba po prostu zrobić 17 do Kieleckiej co 5, tak jak to było i tak planowane, a na Służewiec puścić 33 vel 11 podkręcone ile tam trzeba... a nie rozmontowywać reformę.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tylko, że 33 nie potrzebuje kursów co 4 minuty na całej trasie Młociny-PDPS. I lekarstwem na to może być zrobienie 11/33 skrócone do Piasków. Czyli mamy identyczną sytuację jak z 17/37 i de facto nadgryzamy reformę i poza wymianą dech, zaangażowaniem większej ilości brygad i zamieszaniem trasowym nic nie uzyskujemy (no poza radością pewnego osobnika z Przasnyskiej, który preferuje połączenia "my door to my door").
- Bastian
- Sułtan Maroka
Uzyskujemy podbicie Broniewskiego.Paweł D. pisze:nic nie uzyskujemy
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow