Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Wisła jeszcze z Vaalerengą, Dynamo Tbilisi i Karabachem 
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jakie Barca ma kozackie stroje wyjazdowe... Nawet Pique w tych płomieniach wygląda na demona szybkości 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Pytanie, ile w tym słabości Barcy, ile błędu arbitra i ile zasługi Milanu. Messi gra tragicznie, Barca wygląda, jakby zdechła kondycyjnie. No i gra beznadziejnie wolno. Barca, żeby grać po swojemu i wygrywać, musi klepać szybko, a to wygląda tak, jakby moi prascy koledzy grali w jedno podanie i to przynajmniej po dwóch kursach do Żabki.
Nawet licząc błąd arbitra dalej jest 1:0. Milan gra dziś na dobrym poziomie. Jeśli koledzy z Hiszpanii się szybko nie obudzą to nie dość, że odpadnie z Ligi Mistrzów, to jeszcze Real (lub Atletico) wyprzedzi ich w lidze. 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale widziałeś tabelę Primera Division? Z LM mogą odpaść, tytułu nic im nie odbierze. Takiej dyscypliny taktycznej i zaangażowania, jak dziś zaprezentował Milan, nie jest w stanie pokazać nikt w Hiszpanii. Wesoła liga, futbol na tak, a jak trafi się ktoś, kto na boisku szczerze i od serca zapieprza i umie grać w tyłach, to zaczynają się schody. Chciałbym zobaczyć, jak Barca zagrałaby np. z Bayernem.sprinter pisze:to jeszcze Real (lub Atletico) wyprzedzi ich w lidze.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ręka k. była! Prawda, NIC nie zagrali, NIC nie pokazali ale na co ich tam stoi pięciu + techniczny jak nie widzą ewidentnej ręki!
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Czy oni przypadkiem nie jechali do Mediolanu autokarem? Znowu?Szeregowy_Równoległy pisze:Barca wygląda, jakby zdechła kondycyjnie. No i gra beznadziejnie wolno
No i nie zapominajmy o doskonałej zmianie Alexisa, która nic nie dała, poza tym, że nawet w środku pola Barcelona nie miała nic do gadania. Ja już od połowy wołałem o Tello, który mógłby rozruszać skrzydło. Nie doczekałem się.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Tak, widziałem. Wiem co mówię. Skoro Real spieprzył pierwszą część sezonu, a Barcelona to wykorzystała, to czemu ma nie być odwrotnie w drugiej części. Wiem. Nieprawdopodobne, ale dlaczego nie?Szeregowy_Równoległy pisze:Ale widziałeś tabelę Primera Division? Z LM mogą odpaść, tytułu nic im nie odbierze.sprinter pisze:to jeszcze Real (lub Atletico) wyprzedzi ich w lidze.
1:0 trąciło niemal pewnym łubu-du na Camp Nou, ale przy 2:0 jestem w stanie uwierzyć, że w Mediolanie zbudują odpowiedni przegubowiec i za trzy tygodnie zda najważniejszy test
Zaimponował mi szczególnie Montolivo, bardzo mądrze rozdzielał piłki, prawie żadnych strat. Co do sędziów - ręka była ewidentna, gol Boatenga nie powinien paść, ale Barcelona nie przegrała dziś przez sędziego, może mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie.
A w drugim dzisiejszym spotkaniu niespodzianka - przerażająco słabe w ostatnich tygodniach Schei... wróć, Schalke zaprezentowało się zdecydowanie lepiej od Galatasaray, remis 1:1 daje ogromne szanse na to, żeby w ćwierćfinale znalazło się trzech przedstawicieli Bundesligi.
A w drugim dzisiejszym spotkaniu niespodzianka - przerażająco słabe w ostatnich tygodniach Schei... wróć, Schalke zaprezentowało się zdecydowanie lepiej od Galatasaray, remis 1:1 daje ogromne szanse na to, żeby w ćwierćfinale znalazło się trzech przedstawicieli Bundesligi.

-
geograf_OSU
Pilka uderzyla go w twarz.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k3wfgh7I4I
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k3wfgh7I4I