Awarie i wypadki kolejowe na Mazowszu
Moderator: JacekM
Problemy w Legionowie - problemy z jazdą po torze nr 3 (w kierunku Chotomowa), pociągi kierowane są torem nr 2 (ruch dwukierunkowy jednotorowy do Chotomowa). Pierwsza ofiara to szynobus 15613.
Dodatkowo przejazd w ciągu ulicy Polnej uszkodzony - dróżnik na gruncie od strony toru nr 3.
Wyjazd w stronę Warszawy i wjazd do Legionowa od W-wy na sygnał zastępczy.
Czy podawanie Sz ma związek z usterką przejazdu?
Dodatkowo przejazd w ciągu ulicy Polnej uszkodzony - dróżnik na gruncie od strony toru nr 3.
Wyjazd w stronę Warszawy i wjazd do Legionowa od W-wy na sygnał zastępczy.
Czy podawanie Sz ma związek z usterką przejazdu?
Pociąg do Dęblina miał nieplanowany postój na stacji Stadion. Ktoś zasłabł (wg relacji tych co postanowili się pofatygować do kierownika) Postaliśmy sobie tak około 25 minutsajbeer pisze:Po 17.00 jakiś bałagan na średnicyWarszawa Wschodnia. Na Powiślu stał kibel do Rembertowa za nim w tunelu stały dwie SKM-ki, trzeci kibel ruszał ze Śródmieścia. Infopasażer milczy.
Dodaj 20 minut po faktycznym czasie przejazdu przez Wschodnią i Rembertów i będziesz wiedział....sajbeer pisze:Po 17.00 jakiś bałagan na średnicy Warszawa Wschodnia. Na Powiślu stał kibel do Rembertowa za nim w tunelu stały dwie SKM-ki, trzeci kibel ruszał ze Śródmieścia. Infopasażer milczy.
System działa bez zmian: przejazd przez stację, wpisanie w SEPE godziny i w następnej aktualizacji strony (co 20 minut) opóźnienie się załapie. Wcześniej niestety nie...
No i śmiertelny nad ranem:
Potrącenie człowieka na linii Warszawa - Małkinia
2013-02-19 04:47
Poc. nr 7920 rel Małkinia(3:19) - Warszawa Wileńska (5:03) przed stacją Łochów potrącił człowieka ze skutkiem śmiertelnym.
Z powodu wypadku pociągi na linii Warszawa - Małkinia mogą być opóźnione około 20 - 40 minut. Opóźnienie może ulegać zmianie.
Aktualizacja godz. 7:30
Po zakończeniu czynności związanych ze śmiertelnym potrąceniem człowieka na linii Warszawa - Małkinia przywrócona została rozkładowa organizacja ruchu pociągów.
być może jest to związane z
mazowieckie.com.pl pisze:Awaria pociągu towarowego na linii Warszawa - Radom
2013-02-20 14:11
Na dwutorowym odcinku Piaseczno - Czachówek nastąpiła awaria pociągu towarowego i zablokowanie jednego toru. Wystąpią utrudnienia w ruchu pociągów.
Z powodu utrudnień pociągi na linii Warszawa - Radom mogą być opóźnione około 10 - 20 minut. Opóźnienia mogą ulegać zmianie.
Przejście maszynisty z opóźnionego pociągu
[ Dodano: |21 Lut 2013|, 2013 08:56 ]
Dzisiaj :
21522 był uprzejmy zdechnąć na p.o. Augustówka. Oczywiści tabor to nasze ulubione AKM-y
[ Dodano: |21 Lut 2013|, 2013 08:56 ]
Dzisiaj :
21522 był uprzejmy zdechnąć na p.o. Augustówka. Oczywiści tabor to nasze ulubione AKM-y
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
-
kebe