Oznakowanie kursów wariantowych 17
Ale 33 co 3-3-4 też tanie nie będzie. Moim zdaniem będzie trochę brakować. Mi ledwo co się zbilansował wariant 17 do Młocin co 10 i to Marymontu co 4-6.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ja prawdę mówiąc nie rozumiem, tej zamiany 17/33. I gdyby tak zrobić, to brygadowo wyjdzie co najwyżej 33 do Huty a jakieś 13 na Piaski. Czyli zamienił stryjek... 17 co 5 minut kuła w oczy na Marymonckiej, a 33 wożące co 3-4 min. powietrze na Broniewskiego i Nocznickiego będzie cacy? Po raz kolejny zapraszam pod Arkadię i obserwacje jakie zapełnienie ma 33 jak chwilę wcześniej jest 28 albo 35.
- Bastian
- Sułtan Maroka
O Marymonckiej nawet prasa bębniła...Paweł D. pisze:17 co 5 minut kuła w oczy na Marymonckiej, a 33 wożące co 3-4 min. powietrze na Broniewskiego i Nocznickiego będzie cacy?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na Broniewskiego zdecydowanie więcej ludzi mieszka, nie jest w zasięgu dojścia pieszego do metra itd... to jednak zupełnie inna sytuacja.Paweł D. pisze:Ja prawdę mówiąc nie rozumiem, tej zamiany 17/33. I gdyby tak zrobić, to brygadowo wyjdzie co najwyżej 33 do Huty a jakieś 13 na Piaski. Czyli zamienił stryjek... 17 co 5 minut kuła w oczy na Marymonckiej, a 33 wożące co 3-4 min. powietrze na Broniewskiego i Nocznickiego będzie cacy?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wszystko zgoda, ale zadajmy sobie pytanie czy obecne 33 funkcjonuje na granicy (trudno) zabieralności. Aksjomatu, że "nie ma metra to jest tramwaj co 3 minuty" nie kupuję. Sorry. Można zrobić manewr - 28 jako 41 do M. Marymontu (o ile starczy miejsca), 35 na Koło, 1 w DS znowu silne. Ale nie wiem, czy samo 35 obsłuży relację Bemowo-Broniewskiego.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I lasu w połowie strefy dojścia i metra w drugiej połowie. Nie no, sorry, to są kompletnie nieporównywalne pod względem tzw. potoków trasy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tylko w tym lesie są dwie uczelnie (UKSW i AWF ) plus tereny rekreacyjne - Las BielańskiGlonojad pisze:I lasu w połowie strefy dojścia i metra w drugiej połowie. Nie no, sorry, to są kompletnie nieporównywalne pod względem tzw. potoków trasy.
ale to pojmie prawdziwy Warszawiak.
Do kampusu UKSW jest około 1,5 km od przystanku z buta bo leży na terenie rezerwatu.
33 od Reymonta jest takim samym muchowozem jak 17 od UKSW do M.Młociny.
Wpychanie Marymonckiej na siłę do Metra jest idiotyzmem wystarczy zobaczyć zapełnienie 103 na Wolę i coraz większe powodzenie 6 która docelowo ma Gocławek.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z UKSW to tam ponoć wiele nie zostało.misza2002 pisze:Tylko w tym lesie są dwie uczelnie (UKSW i AWF )
No są. I co ile musi jeździć tramwaj, tam dowożący?misza2002 pisze:plus tereny rekreacyjne - Las Bielański
A do Reymonta nim nie jest? No to mamy odpowiedźmisza2002 pisze:33 od Reymonta jest takim samym muchowozem jak 17 od UKSW do M.Młociny.
No więc jakie wpychanie?misza2002 pisze:Wpychanie Marymonckiej na siłę do Metra jest idiotyzmem wystarczy zobaczyć zapełnienie 103 na Wolę i coraz większe powodzenie 6 która docelowo ma Gocławek.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow