Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Coś niesamowitego, Wisła wygrała mecz!
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Boguski strzelił dwie bramki, to jest bardziej niesamowite. Inna sprawa, że Jaga chyba z formą nie trafiła. A sam mecz jak wyglądał? 2-0 dla Wisły oddaje to, co się działo, czy niezbyt?
Jaga jest znana z tego, że początek wiosny ma z dupy wyjęty, czemu tradycyjnie ma być winny nieprzyjazny klimat i brak świeżych boisk. Z uwzględnieniem Turcji w szczególności. 
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Boguski to ten, co z Łomży przylazł i miał zostać gwiazdą?Szeregowy_Równoległy pisze:Boguski strzelił dwie bramki, to jest bardziej niesamowite.
PS1. Panowie, przecież to Puchar Polski. Nie liczy się.
PS2. Nowe logo (bo nie herb) Dolcanu.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No i trener Hajto postawił na Plizgę, to nie mogło się skończyć dobrze.pawcio pisze:Jaga jest znana z tego, że początek wiosny ma z dupy wyjęty, czemu tradycyjnie ma być winny nieprzyjazny klimat i brak świeżych boisk. Z uwzględnieniem Turcji w szczególności.
Nie do końca, w drugiej połowie Jaga się obudziła i miała kilka bardzo dobrych okazji: rzut karny, słupek i pudło z 5 metrów. Okres ich dobrej gry trwał gdzieś tak do 65. minuty. Ponieważ jednak w tym czasie nie mieli na boisku żadnego napastnika, nie strzelili bramki, choć powinni. Patrząc na cały mecz, wynik 2-1 byłby odrobinę sprawiedliwszy. Wisła zagrała przyzwoicie, choć fakty są takie, że goście bardzo ułatwili im zdobycie bramek.Szeregowy_Równoległy pisze: A sam mecz jak wyglądał? 2-0 dla Wisły oddaje to, co się działo, czy niezbyt?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Nie wiem, świętowałem sukces KamilaSzeregowy_Równoległy pisze:2-0 dla Wisły oddaje to, co się działo, czy niezbyt?
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Co się stało z Janukiewiczem? Przecież on jeszcze niedawno umiał grać... Tydzień temu asystował przy bramkach Zagłębia, dzisiaj mu się znudziło, to po mniej niż kwadransie wyleciał z czerwienią. Nie to, żeby mi to przeszkadzało, bo kursy na czerwoną kartkę w tym meczu były bardzo sympatyczne (4,00 w bet-at-home) i dzięki Radkowi jestem parę złotych do przodu, ale szkoda gościa.
- vernalisadonis
Oglądałem dzisiaj samą końcówkę Lechii Gdańsk w TV i może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w tak debilny sposób traci się wygraną?
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Mam wątpliwości, czy tam był faul. Sędzia ma jakąś dziką średnią czerwonych kartek na mecz, w tym pokazał trzy. Ale sam mecz całkiem niezły.vernalisadonis pisze:Oglądałem dzisiaj samą końcówkę Lechii Gdańsk w TV i może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w tak debilny sposób traci się wygraną?
Gdyby Polonia miała bramkarza (mają Pawełka, na ławce Przyrowski, coś o dżumie i malarii) to wyglądałoby to lepiej. W pierwszej połowie Pawełek dwa razy z rzędu wykopywał piłkę i dwa razy kopnął tak, że na jego połowie piłkę dostawał piłkarz Lecha. W trzeciej próbie Pawełek wyrzucił piłkę ręką. W aut.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No nie, jeśli bramkarz swoimi zagraniami powoduje popłoch w szeregach własnej linii obronnej, to coś jest źle. Przyrowski odstawia rasowe Przyrosie (rzuciłbym się, ale mi się nie chce, więc sobie popatrzę jak wpada), Pawełek dzisiaj był bardzo niepewny. W końcówce nie trafił ręką w piłkę, poszło w poprzeczkę. Wybacz, ale to jakaś kpina, a nie bramkarz na poziomie ekstraklasy.Wiliam pisze:Upierałbym się że bramkarz ma bronić (w końcu to Ekstraklasa), a w obecnym sezonie i jeden i drugi robią to całkiem dobrze.