W którym momencie dnia 17 była niezabieralna? Bo od czasu otwarcia SKMki na Służewiec ani razu nie odczułem niezabieralności na odcinku za Polem Mokotowskim. 17 co 5' i 16 wystarczy (chyba że chcemy uskutecznić w najbliższym czasie zamach na 16tkę).pawcio pisze:Tylko Służewiec byś wówczas charatnął.
Oznakowanie kursów wariantowych 17
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
37 jest debilnym tworem szczególnie w DS gdzie przy Arkadii wsiadają do tego 2-3 osoby a 12-20 czeka na 17.W godzinach szczytu wystarczy wydłużyć 16 na Służewiec kosztem 37.W tej chwili obserwuje masowy odwrót od oferty ZTM na Marymonckiej i sam zamierzam złożyć petycje w tej sprawie w UD.Bielany.
A tak nawiasem tego jak to ma się do 17 na Tarchomin w mam nadzieję niedalekiej przyszłości co 15-20 min.w DS ? a może Tarantula wywalczy co 5 min.
A tak nawiasem tego jak to ma się do 17 na Tarchomin w mam nadzieję niedalekiej przyszłości co 15-20 min.w DS ? a może Tarantula wywalczy co 5 min.
- Bastian
- Sułtan Maroka
17 na Tarchomin nie ma się nijak do najbliższej przyszłości. I oczywiście, że jeżeli to nastąpi w przyszłości dalszej, to na pewno nie z obecnym rozkładem.misza2002 pisze:A tak nawiasem tego jak to ma się do 17 na Tarchomin w mam nadzieję niedalekiej przyszłości co 15-20 min.w DS ?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Stary, ty masz jakiś problem. Serio.misza2002 pisze:czy słoiki zatriumfują .
Ale to już od dawna tak jest. Tam momentami jednocześnie 4 wozy postój mają. Zalecenie jest takie że jak przyjeżdża 3 wóz to pierwszy ma wyjechać na.... żeberko (?)MichalJ pisze:(Z braku lepszego wątku...)
Zauważyłem, że tych kursów 17/37 jest teraz takie dzikie stado, że na Służewcu korzystają z tego "tylnego toru" (nawet nie wiem, który to numer - a może żaden? tam nawet słupka nie ma). Oczywiście pasażerów się o tym nijak nie informuje...
Jeszcze co do oznakowania 17/37 takie fajne kartki dają motorniczym że kiedyś tam na jakimś swingu przeprowadzono testy i wynikło czego system nie potrafi w związku z czym proszę dokonywać wszelkich zmian ręcznie
Jak dorwę to kartkę to mogę zacytować jeśli kogoś interesuje.
-
Stary Pingwin
Swing jak Swing ale system kasownikowy już niekoniecznie...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Stary Pingwin