Bo w dzień nocny nie jeździ i nikomu tam nie przeszkadzają?reserved pisze:Czemu przystanek METRO SŁUŻEW 04 (linia N50 Metro Wilanowska) jest cały zastawiony samochodami? Nocny przestał już tam jeździć?
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
Nie.reserved pisze:Nocny przestał już tam jeździć?
A w dzień masz z rana w dni robocze 401 i pasażerom wysiadającym może to przeszkadzać.BJ pisze:Bo w dzień nocny nie jeździ i nikomu tam nie przeszkadzają?reserved pisze:Czemu przystanek METRO SŁUŻEW 04 (linia N50 Metro Wilanowska) jest cały zastawiony samochodami? Nocny przestał już tam jeździć?
Patrz, a w dzień jakoś 2 SU12 się mieszczą, gorzej, że trzeci częściowo zastawia ulicę, ale tylko przez chwilę. Choć fakt, przystanek jest ładnie zastawiony.Adam G. pisze:Ale stoją tam też w nocyTyle razy ile miałem N50, jeszcze chyba nigdy nie zdarzyło mi się w tę zatokę wjechać - po prostu się nie da.
- R-9 Chełmska
Zakładając, że w dzień przystanek nie jest wykorzystywany (czyli, jak się okazuje, nie w tym wypadku), nie widzę żadnych przeciwwskazań by umieścić tam tabliczkę "postój dozwolony w godzinach 6-22". Zdaje mi się nawet, że widziałem takie coś we Wrocławiu.reserved pisze:I naprawdę uważasz, że takie bezprawie jest pozytywnym zjawiskiem?BJ pisze:Jeśli w nocy ten przystanek jest zastawiony, to źle, ale w dzień, kiedy nic tam nie staje - niech sobie będzie zastawiony.Tymczasem tuż obok jest Parkuj+Jedź...
noidea
Tak jak już inni napisali staje i widzisz lepiej nie parkować nawet za dnia, bo kierowca może być przekonany, że tu staje nocny, a tu jednak niespodzianka, bo w dzień jeżdżą wtyczki, których nie ma w rozkładzie jazdy.BJ pisze:N50 nie staje w kier. MW tam gdzie 401.ashir pisze:A w dzień masz z rana w dni robocze 401 i pasażerom wysiadającym może to przeszkadzać.
A no jeśli taka tabliczka zostanie tam postawiona to i ja nie będę widział żadnych przeciwskazań.Adam G. pisze:Zakładając, że w dzień przystanek nie jest wykorzystywany (czyli, jak się okazuje, nie w tym wypadku), nie widzę żadnych przeciwwskazań by umieścić tam tabliczkę "postój dozwolony w godzinach 6-22". Zdaje mi się nawet, że widziałem takie coś we Wrocławiu.