[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
To jest oczywiście Lw. Aczkokwiek - N3 #674 też w taki sposób na T-3 jechał.MichalJ pisze:Ale żeby Lw od 4N nie odróżniać...
A nawiasem... To i tak elektrycznie i Lw i K są N-kami - układy główne te same
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
FlyingOko
- Kontakt:
Dzięki, już się poprawia!
Z 30.piętra w śnieżycy... można się trochę pomylić
I otóż...
http://jeziorki.blogspot.com/2013/04/trams-in-snow.html
I otóż...
http://jeziorki.blogspot.com/2013/04/trams-in-snow.html
4N ma drzwi dwuskrzydłowe i charakterystyczny kształt pudła bez zwężeń.FlyingOko pisze:Dzięki, już się poprawia!
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 82754.html
"Skład był już stary i wysłużony" - W takim razie na czym polega NG 105N2k?
"Skład był już stary i wysłużony" - W takim razie na czym polega NG 105N2k?
Ech... Dziennikarze.... 14 letni wagonGórnik pisze:"Skład był już stary i wysłużony"
- Bastian
- Sułtan Maroka
Uważaj, że 14-letnie wagony gubią koła, to też niezbyt korzystny przekazMisiekK pisze:Ech... Dziennikarze.... 14 letni wagonGórnik pisze:"Skład był już stary i wysłużony"
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Dlaczego tramwajarze tak nie lubią Al. Niepodległości - JPII? Wiem, powtarzam się, ale nieogrzewane trupy jeździły tu o 5 lat dłużej niż na ciągach poprzecznych, każdy remont torów na dowolnym moście to jest pretekst do cięć na JPII, a teraz jeszcze dowalili solówki w szczycie. Kiedy ktoś widział solówkę na Poniatoszczaku?
(Wyżaliłem się po obserwacji napchanej ludźmi na maxa solówki dziś rano...)
-
Stary Pingwin
Tramwajarzy w to nie mieszaj.MichalJ pisze:Dlaczego tramwajarze tak nie lubią Al. Niepodległości - JPII? Wiem, powtarzam się, ale nieogrzewane trupy jeździły tu o 5 lat dłużej niż na ciągach poprzecznych, każdy remont torów na dowolnym moście to jest pretekst do cięć na JPII, a teraz jeszcze dowalili solówki w szczycie. Kiedy ktoś widział solówkę na Poniatoszczaku?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Skargi i zażalenia na te zjawiska prześlij do organizatora (podpowiem - Zarząd Transportu Miejskiego)MichalJ pisze:Dlaczego tramwajarze tak nie lubią Al. Niepodległości - JPII? każdy remont torów na dowolnym moście to jest pretekst do cięć na JPII, a teraz jeszcze dowalili solówki w szczycie. Kiedy ktoś widział solówkę na Poniatoszczaku?