Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Po 73 minutach Borussia poza Ligą Mistrzów.
I jeszcze jedno: liczyłem, że w C+ nie będzie takiego, jak w TVP, pierdolca na punkcie Borussii. Niestety, komentatorzy kibicują Dortmundczykom.
[ Dodano: Wto 09 Kwi, 2013 22:27 ]
O, 2-1 dla Malagi. O, gol ze spalonego.
[ Dodano: Wto 09 Kwi, 2013 22:37 ]
O, w dwie minuty 3-2 dla Borussii. I chyba też ze spalonego.
I jeszcze jedno: liczyłem, że w C+ nie będzie takiego, jak w TVP, pierdolca na punkcie Borussii. Niestety, komentatorzy kibicują Dortmundczykom.
[ Dodano: Wto 09 Kwi, 2013 22:27 ]
O, 2-1 dla Malagi. O, gol ze spalonego.
[ Dodano: Wto 09 Kwi, 2013 22:37 ]
O, w dwie minuty 3-2 dla Borussii. I chyba też ze spalonego.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
to było fantastyczne 
ale to co wygadują komentatorzy.... bez komentarza.
ale to co wygadują komentatorzy.... bez komentarza.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Oczywiście.Szeregowy_Równoległy pisze:O, gol ze spalonego
Skoro strzelił Santana, to tak. W momencie podania był pomiędzy obrońcą stojącym na linii a bramkarzem. A przy dośrodkowaniu chyba też był spalony.Szeregowy_Równoległy pisze:I chyba też ze spalonego
A poza tym - z taką obroną Borussia tego półfinału nie przeżyje.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Teraz tylko mi trzeba półfinału Bayern - Real 
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
W sensie Barcelona - Borussia?M_Szymkowiak pisze:Teraz tylko mi trzeba półfinału Bayern - Real
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
FCBARCA.COM
FCBARCA.COM
W C+ nie ma takiego pierdolca. Pierdolec jest w ence, a te się połączyły i do końca sezonu nie będzie zmian w produkcji. Czyli nawet jak dzisiaj mecz leciał w C+, to robiła go ekipa enki i jak było słychać komentowali też Ci dyletanci z n. Od przyszłego sezonu redakcja i produkcja ma być jedna, w związku z czym liczę że Ci amatorzy z n skończą w jakimś Sportklubie czy razem z Grzywaczem "Gdzie piłkaaaaaa?!" w Orange Sport.Szeregowy_Równoległy pisze:Po 73 minutach Borussia poza Ligą Mistrzów.
- R-9 Chełmska
http://www.weszlo.com/news/14450-Ryczel ... ywatelstwo - o komentarzu.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Strasznie się boję półfinału Barca - Real...Daniel_FCB pisze:W sensie Barcelona - Borussia?Nie no, myślę, że Platini i spółka nie przepuszczą szansy na tak szlagierowe mecze jak BVB-Bayern i Barca-Real.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja mam cichą nadzieję, że PSG wyleczy twe lękiM_Szymkowiak pisze:Strasznie się boję półfinału Barca - Real...Daniel_FCB pisze:W sensie Barcelona - Borussia?Nie no, myślę, że Platini i spółka nie przepuszczą szansy na tak szlagierowe mecze jak BVB-Bayern i Barca-Real.
- Bastian
- Sułtan Maroka
To Szpakowski nie jest najgorszy?

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow