Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale te trójkąty same, bez żadnej innej kontrolki? Jak jest trójkąt, to powinna być też przyczyna wyświetlona. A drzwi normalnie działały? Olej? Temperatura? Bo na to też SU łapie przystankowym. Takiej awarii, żeby przystankowy bez powodu trzymał, to nie widziałem.
Podejrzewam najczęstsze w tej sytuacji - EBS na czerwono. Powodów mogą być miliony.Szeregowy_Równoległy pisze:Ale te trójkąty same, bez żadnej innej kontrolki? Jak jest trójkąt, to powinna być też przyczyna wyświetlona. A drzwi normalnie działały? Olej? Temperatura? Bo na to też SU łapie przystankowym. Takiej awarii, żeby przystankowy bez powodu trzymał, to nie widziałem.
noidea
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To nie jest zły stan techniczny. Brak osłony chłodnicy też.guzior pisze:A 707 - zacinające się zapowiedzi (wczoraj na 143)
A 717 - brak osłony chłodnicy
Proponuje temat:
Spis autobusów miejskich w zdekompletowanym stanie
a potem:
Spis autobusów miejskich z brakami wyposażenia

Spis autobusów miejskich w zdekompletowanym stanie
a potem:
Spis autobusów miejskich z brakami wyposażenia
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
-
Michalk001
A309
to co dziś zobaczyłem jadąc 401 za tym wozem, to przechodzi ludzkie pojęcie i najśmielsze wyobrażenie. Kłęby szaro-niebieskiego dymu rozciągającego się na kilometr tak że jadąc za nim wozu nie było widać
no i ten zapach palonego oleju
Wóz zjeżdżał Marynarską w kierunku Ursusa jakieś 30 minut temu.
Wóz zjeżdżał Marynarską w kierunku Ursusa jakieś 30 minut temu.
MZA R-4 "STALOWA"
#A 170 - urwany (ale zaklejony) ciepły guzik 2. drzwi. Do tego, wyświetlacz nie pokazuje kierunku, sama linia P.S. Kierowca wozu wywarł na mnie dobre wrażenie (zmiana B, dziś ok. 18:00). Bardzo miły człowiek.
#A 16x - w poniedziałek widziany na 225 z przyklejoną osłoną "pleców" kabiny kierowcy na taśmę przezroczystą
#A 16x - w poniedziałek widziany na 225 z przyklejoną osłoną "pleców" kabiny kierowcy na taśmę przezroczystą
To jest "zły stan techniczny" ? Jak on wpływa na jazdę i bezpieczeństwo ?Mateusz pisze:nie działają wyświetlacze
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.