Google Street View w Polsce
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Tak samo jak automat zamazuje "tablice rejestracyjne" wyświetlaczy autobusowych.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
133 na posterunku
http://g.co/maps/tu2q2
http://g.co/maps/tu2q2
-
- Kontakt:
- R-9 Chełmska
Ja bym się specjalnie nie cieszył. Bo choć funkcja jest oczywiście przydatna, to nie wiem, czy chciałbym zostać sfotografowany przez Google'a, nawet jeśli wymazaliby moją twarz.
Niedługo nie będzie można się z domu ruszyć, bo albo sfotografują (pomijam monitoringi miejskie, bo e, przynajmniej w założeniu, nigdzie nie są publikowane), albo zespottują...
Niedługo nie będzie można się z domu ruszyć, bo albo sfotografują (pomijam monitoringi miejskie, bo e, przynajmniej w założeniu, nigdzie nie są publikowane), albo zespottują...
- R-9 Chełmska
Nie pomyślałem o tym nawet ale np. takie profilowe zrobione przez Google na facebooku porwałoby tłumy!
A mówiąc poważnie zastanawiam się czy ufać GSV jeśli chodzi o aktualność danych miejsc, czy jeśli np. gdzieś zmieni się infrastruktura to po jakimś czasie obraz będzie odświeżony czy dalej będzie to samo.
A mówiąc poważnie zastanawiam się czy ufać GSV jeśli chodzi o aktualność danych miejsc, czy jeśli np. gdzieś zmieni się infrastruktura to po jakimś czasie obraz będzie odświeżony czy dalej będzie to samo.