Częściej, ale z krótszą trasą - taką filozofię wyznaje ZTM. Zamiast linii na Służewiec co 15-20 minut będzie do Woronicza co 7,5-10 minut.Bastian pisze:Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Objazdy tramwajowe 2013
Moderator: Wiliam
@ahir: Nie doceniasz ZTM-u. Co 5.ashir pisze:Częściej, ale z krótszą trasą - taką filozofię wyznaje ZTM. Zamiast linii na Służewiec co 15-20 minut będzie do Woronicza co 7,5-10 minut.Bastian pisze:Może mi to ktoś wytłumaczyć?
@Bastian: ZTM próbuje wyciągać wnioski z zeszłorocznego zamknięcia, kiedy to Jana Pawła się okrutnie przeciążyło. Aczkolwiek na moje oko źle została zdiagnozowana przyczyna takiego stanu rzeczy z zeszłego roku.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
To nadal nie tłumaczy żonglerki numerami.pawcio pisze:@Bastian: ZTM próbuje wyciągać wnioski z zeszłorocznego zamknięcia, kiedy to Jana Pawła się okrutnie przeciążyło. Aczkolwiek na moje oko źle została zdiagnozowana przyczyna takiego stanu rzeczy z zeszłego roku.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Za to dotychczas GalMok i cały biurowy Służewiec w weekendy miał jedną sensowną (bo mocną) linię do centrum (i przy okazji do metra - w kierunku północnym). Teraz - co 15 min...pawcio pisze:@ahir: Nie doceniasz ZTM-u. Co 5.ashir pisze: Zamiast linii na Służewiec co 15-20 minut będzie do Woronicza co 7,5-10 minut.
Chciałem dziś dokonać jeszcze jednej obserwacji potwierdzającej lub obalającej moją teorię. Ale nie dałem rady. Ma ktoś pojęcie, czy na Jana Pawła ruch pasażerski był dziś/jutro jakoś szczególnie większy niż ten normalny weekendowy? Czy hiperczęste 73 było tam potrzebne?MichalJ pisze:Było nie zaczynać...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na Marszałkowskiej tramwaje niezabieralne występowały. Tyle wiem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.