Jak Mobilis wystawi wszystko planowo to będzie moim mistrzem.Szeregowy_Równoległy pisze:Czyli jeszcze nawet nie wiemy jak bardzo bezawaryjni potrafimy być?
Noc Muzeów 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
Karol_1014
Dacie radę.Szeregowy_Równoległy pisze:A skąd my tyle wozów weźmiemy!?!
Nawet dowozy z Polski odpalicie.
http://www.mobilis.pl/index.php/2-uncat ... -warszawie
Ciekawe gdzie te wozy będą miały przystanki, bo cały plac Defilad będzie wyłączony z ruchu - a jak jakiś będzie próbował wjechać w strefę to dostanie od ręki mandat.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Rozkłady nie są dla miłośników, tylko za zwykłych ludzi. Dlatego zgadzam się z ashirem, że graficznie przedstawione na stronie są źle. Ale to spowodowane jest problemami, które były wymienione w tym temacie.Karol_1014 pisze:Właśnie rozkłady są dobre w tym roku, bo masz pokazane odjazdy z poszczególnych przystanków. Brakuje tylko numerów z brygadami
Jak tylko beda gotowe tabliczki przystankowe to zostana umieszczone.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
Karol_1014
Ojejku. Lepsze takie jak w ogóle. Przynajmniej wiadomo ile będzie trwał dany kurs (półkurs)... Wiem że wszyscy by woleli żeby każdy dostał ulotkę z rozkładami, ale trzeba się cieszyć tym, co dadzą...SławekM pisze:Rozkłady nie są dla miłośników, tylko za zwykłych ludzi. Dlatego zgadzam się z ashirem, że graficznie przedstawione na stronie są źle. Ale to spowodowane jest problemami, które były wymienione w tym temacie.Karol_1014 pisze:Właśnie rozkłady są dobre...
-
Karol_1014
A ja jednak wolę tradycyjne rozkłady, co pasażera obchodzi ile czasu postoju ma brygada na danym krańcu? Ważny jest czas przejazdu maksymalnie całego półkursu, a nie całego kółka. To może być dobre dla miłośnika, ale i tak samemu można się domyślić wszystkiego. Poza tym takich tabelek nie powiesisz na przystankach, dlatego dobrze, że będą normalne rozkłady. Pytanie ode mnie to co to za dziwne urywki w rozkładzie M? Kurs o 0:30 będzie wracał z Wiatracznej przez Al. Waszyngtona po co? I on dojedzie tylko do Pl. Zawiszy, czy już nie może wrócić normalnie do Pl. Narutowicza? A o 0:45 z Pl. Narutowicza będzie zjeżdżał Praski U-Boot, czemu zatem nie jedzie z powrotem z pasażerami z Wiatracznej do Al. Zielenieckiej? 
A mi się te rozklady podobają. Poza tym, spaliście na matematyce, czy jak? Naprawdę nie potraficie obliczyć czasu przejazdu?
Btw, nie ma co liczyć na MZA w tym roku, tak?
Btw, nie ma co liczyć na MZA w tym roku, tak?
Nie, bo przetarg (nowość od tego sezonu) wygrał Mobilis, chyba, że coś z wolnej ręki dostanie, żeby wystawić jakąś rezerwę, ale tak to tylko obsłuży zasilenia w nocy. A co do rozkładów to nie chodzi tutaj o czas przejazdu, a o formę graficzną. Zresztą i tak wkrótce zostaną podmienione na lepsze.sprinter pisze:Btw, nie ma co liczyć na MZA w tym roku, tak?