Ale w nich one namiętnie działają.bepe pisze:W SU10 Mobilisu może nie, ale za to w SU12 MZA prawie tak (ja akurat najczęściej łapię na tym wozy z R-2).Pawel_ pisze: Niesprawne światła STOP w SU10 są normą?
Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Ach ten Mobilis...
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 87352.html
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 87352.html
185 - najlepsza linia w mieście!
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Nic nowego... Przykładowo przed skrzyżowaniem Wołoskiej i Woronicza w stronę Służewca, dawniej (nie wiem jak jest obecnie) autobusy 117, 136 i 138 zjeżdżały na pas do skrętu w lewo i następnie przed samym przystankiem pchały się na pas do jazdy na wprost.
W przeciwnym kierunku jest podobnie, tyle że kierowcy jeżdżą pasem do skrętu w prawo i na skrzyżowaniu zjeżdżają na pas właściwy.
W przeciwnym kierunku jest podobnie, tyle że kierowcy jeżdżą pasem do skrętu w prawo i na skrzyżowaniu zjeżdżają na pas właściwy.
Jeżdżę tędy codziennie 136 i nigdy nie spotkałem się z tą sytuacją.Autobus Czerwon pisze:Nic nowego... Przykładowo przed skrzyżowaniem Wołoskiej i Woronicza w stronę Służewca, dawniej (nie wiem jak jest obecnie) autobusy 117, 136 i 138 zjeżdżały na pas do skrętu w lewo i następnie przed samym przystankiem pchały się na pas do jazdy na wprost.

-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
To widać masz pecha, bo ja na taką sytuację rzadko, bo rzadko ale trafiam.Bywalec pisze:Jeżdżę tędy codziennie 136 i nigdy nie spotkałem się z tą sytuacją.Autobus Czerwon pisze:Nic nowego... Przykładowo przed skrzyżowaniem Wołoskiej i Woronicza w stronę Służewca, dawniej (nie wiem jak jest obecnie) autobusy 117, 136 i 138 zjeżdżały na pas do skrętu w lewo i następnie przed samym przystankiem pchały się na pas do jazdy na wprost.
Mobilis zaczyna sprzedawać swoje Urbinetto...
Na zdjęciach pokazane zostały wozy A351 i A339, ale w opisie napisali "(...)Jest kilkadziesiąt autobusów w identycznej specyfikacji."
Ogłoszenie sprzedaży
PS. Post ten pasuje także do tematu "Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż", ale ten temat jest zamknięty...
Na zdjęciach pokazane zostały wozy A351 i A339, ale w opisie napisali "(...)Jest kilkadziesiąt autobusów w identycznej specyfikacji."
Ogłoszenie sprzedaży
PS. Post ten pasuje także do tematu "Skreślenia ze stanu - kasacje, sprzedaż", ale ten temat jest zamknięty...
"Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO."1000 pisze:Mobilis zaczyna sprzedawać swoje Urbinetto...
Ogłoszenie sprzedaży
noidea
-
Stary Pingwin
Nemiec jak sprzedawał to płakał
[ Dodano: Pią 17 Maj, 2013 12:42 ]
[ Dodano: Pią 17 Maj, 2013 12:42 ]
Żeby tylko na pas, Panie, one tam na trzeciego, na czołówkę potrafiły walić już od wysepki przy Bytnara, zwłaszcza 107, bo krótkie i zrywne.Autobus Czerwon pisze:Nic nowego... Przykładowo przed skrzyżowaniem Wołoskiej i Woronicza w stronę Służewca, dawniej (nie wiem jak jest obecnie) autobusy 117, 136 i 138 zjeżdżały na pas do skrętu w lewo i następnie przed samym przystankiem pchały się na pas do jazdy na wprost
Popatrz, jaka franca!
..Elektroniczne tablice kierunkowe przód i tył oraz wewnątrz"Adam G. pisze:"Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO."1000 pisze:Mobilis zaczyna sprzedawać swoje Urbinetto...
Ogłoszenie sprzedaży
,,Autobus posiada także system ppoż. detekcji i gaszenia w komorze silnika."
Zaszaleli
A nie chodzi tu o te sufitowe przypadkiem?henio_wpz pisze:"..Elektroniczne tablice kierunkowe przód i tył oraz wewnątrz"
Ale trzeba im przyznać, że do zdjęcia wybrali sztukę, która zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz prezentuje się całkiem dobrze.henio_wpz pisze:..Elektroniczne tablice kierunkowe przód i tył oraz wewnątrz"Adam G. pisze:"Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO."
,,Autobus posiada także system ppoż. detekcji i gaszenia w komorze silnika."
Zaszaleli
Gdybym nie znał stanu technicznego reszty, to mógłbym na podstawie tego zdjęcia pomyśleć że to są super wozy.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą