O chłodzeniu i niechłodzeniu
Lub klamką. Tylko uśmiechnij się wtedy szeroko do kameryBywalec pisze:Kwadratem?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- MeWa
- Cukiereczek
http://www.rynek-kolejowy.pl/45237/_Cieply_guzik_bez klimatyzacji_Tramwaje_Warszawskie_to_blad_motorniczych_.htm
ZTM i TW o ciepłym guziku
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Napisałem gdzieś, że to przestępstwo i nielegal??? A otwieraj sobie okna na zdrowie i szczęście. Sterownik wyłączy chłodzenie i tyle będzie radości.MichalJ pisze:Ty mi czymś grozisz? Że niby coś nielegalnego zrobię? Primo, nieprawda, secundo, już widzę, jak ktoś mnie będzie ścigać, a tertio, z przyjemnością spotkałbym się w sądzie.
Nie znam SWING-a który by go nie miał. Bez CPU wagon samodzielnie nie pojedzie.MeWa pisze:Zwłaszcza tam, gdzie go nie ma - bo chyba tego tyczyło się zapytanie MichalaJMisiekK pisze:Sterownik wyłączy chłodzenie i tyle będzie radości
najpierw niech rzecznik przeczyta to pismo a potem komentujeMeWa pisze:http://www.rynek-kolejowy.pl/45237/_Cieply_guzik_bez klimatyzacji_Tramwaje_Warszawskie_to_blad_motorniczych_.htm
http://zapodaj.net/25f6be57b7380.jpg.html
Zepsute czy wyłączone - co to pasażera obchodzi.MisiekK pisze:Nie znam SWING-a który by go nie miał. Bez CPU wagon samodzielnie nie pojedzie.MeWa pisze:Zwłaszcza tam, gdzie go nie ma - bo chyba tego tyczyło się zapytanie MichalaJ
Niektórym to się chyba wydaje, że świng to jest jeżdżąca doskonałość.
-
Stary Pingwin
Klimatyzator to takie urządzenie, które przy dużym obciążeniu nie daje rady, przegrzewa się i wyskakuje bezpiecznik. Należy wówczas podnieść odwłok i udać się do sekcji B lub D celem załączenia.
Klimatyzatory w świnkach mogą się przegrzać z tak prozaicznej przyczyny jak brudne filtry, najczęściej jednak spowodowane jest to masą gorącego powietrza wpadającą przez otwarte drzwi na przystankach.
Niejednokrotnie pasażerowie wchodzący na pętlach zgłaszają mi wychłodzony tramwaj. Uspokajam ich mówiąc, że najpóźniej na drugim przystanku sytuacja się unormuje.
[ Dodano: Sob 18 Maj, 2013 12:04 ]
MichalJ, Świnia nie jest jeżdżącą doskonałością, ale jest na miarę naszych możliwości i potrzeb. Tych wagonów przybywa i trzeba nauczyć się z nimi żyć.
Klimatyzatory w świnkach mogą się przegrzać z tak prozaicznej przyczyny jak brudne filtry, najczęściej jednak spowodowane jest to masą gorącego powietrza wpadającą przez otwarte drzwi na przystankach.
Niejednokrotnie pasażerowie wchodzący na pętlach zgłaszają mi wychłodzony tramwaj. Uspokajam ich mówiąc, że najpóźniej na drugim przystanku sytuacja się unormuje.
[ Dodano: Sob 18 Maj, 2013 12:04 ]
MichalJ, Świnia nie jest jeżdżącą doskonałością, ale jest na miarę naszych możliwości i potrzeb. Tych wagonów przybywa i trzeba nauczyć się z nimi żyć.
miłośnik 13N
No właśnie, ale przyjrzałem się temu nowemu regulaminowi i tam jest tak napisane:fala pisze:najpierw niech rzecznik przeczyta to pismo a potem komentuje
Nigdzie nie ma słowa "zawsze" ani "na każdym przystanku" - tak więc kierowcy i motorowi mogą w zależności od okoliczności sami otwierać drzwi. Przynajmniej w oparciu o ten przepis regulaminu przewozów.6. W przypadku pojazdów wyposażonych w odpowiedni przycisk oraz znak graficzny (piktogram) pasażerowie wysiadający i wsiadający są zobowiązani samodzielnie otworzyć drzwi naciskając przycisk znajdujący się na lub przy drzwiach.
Czekaj czekaj. Chcesz powiedzieć że nasze świnki mają zamontowany czujnik w każdym oknie i jeśli tylko ktoś je otworzy, klima się wyłącza?MisiekK pisze:Napisałem gdzieś, że to przestępstwo i nielegal??? A otwieraj sobie okna na zdrowie i szczęście. Sterownik wyłączy chłodzenie i tyle będzie radości.
noidea