Warszawa - Zwiedzenie miasta miejskim autobusem.
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
Oktixerek7x
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Jeśli to jest zły dział to bardzo proszę o nieusuwanie go, tylko przeniesienie postu do odpowiedniego działu. Z góry bardzo dziękuję.
Zacznę od tego, że nie jestem z Warszawy, ale wiem, że to duże miasto, 1.06 zamierzam wybrać się pociągiem (w godzinach porannych, 8-9) do stolicy, ale w jeden dzień dużo bym nie zwiedził, więc stąd moje pytanie : Jakim autobusem (zwykłym, miejskim) mógłbym zwiedzić jak najwięcej miasta. Prosiłbym o informację nt. linii jeżdżących w sobotę z Dworca Centralnego, Cen Biletu (Normalny i Ulga Szkolna), prosiłbym również aby te linie nie były zbyt zatłoczone.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Oktix7x.
Jeśli to jest zły dział to bardzo proszę o nieusuwanie go, tylko przeniesienie postu do odpowiedniego działu. Z góry bardzo dziękuję.
Zacznę od tego, że nie jestem z Warszawy, ale wiem, że to duże miasto, 1.06 zamierzam wybrać się pociągiem (w godzinach porannych, 8-9) do stolicy, ale w jeden dzień dużo bym nie zwiedził, więc stąd moje pytanie : Jakim autobusem (zwykłym, miejskim) mógłbym zwiedzić jak najwięcej miasta. Prosiłbym o informację nt. linii jeżdżących w sobotę z Dworca Centralnego, Cen Biletu (Normalny i Ulga Szkolna), prosiłbym również aby te linie nie były zbyt zatłoczone.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, Oktix7x.
Na stronie ztm.waw.pl wszystko znajdziesz. Ceny biletów w rubryce z biletami, a linie autobusowe są w dziale "rozkłady z przystanku". Poszukaj przystanku Dworzec Centralny. 
-
Oktixerek7x
- tomasz5254
A co chcesz zobaczyć? Zabytki, nowe budynki, Wisłę?Oktixerek7x pisze:a wciąż nie znam miasta, więc nie wiem, co gdzie, na jakiej ulicy się znajduję.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
Oktixerek7x
- tomasz5254