Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Jest.ashir pisze:Na jakiej trasie będzie jutro kursowała linia URSYNALIA, bo ZTM jeszcze nie wydał stosownego komunikatu?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Ale parę minut temu jeszcze nie było. 
Trasa, chyba identyczna jak w zeszłym roku?ZTM pisze:Obsługa imprezy masowej URSYNALIA 2013
od 31.05.2013 (piątek) do 02.06.2013 (niedziela)
W związku z wnioskiem Fundacji Bonum będącej organizatorem festiwalu URSYNALIA 2013 w noce 31.05/01.06 i 01/02.06 od ok. godz. 01:30 do ok. godz. 02:30 zostają wprowadzone następujące zmiany w komunikacji:
1. Uruchomiona zostanie specjalna autobusowa linia rozwozowa URSYNALIA, dla uczestników imprezy na trasie:
URSYNÓW PÓŁNOCNY 02 – Rodowicza – Jastrzębowskiego – al. KEN – METRO STOKŁOSY 03;
Autobusy linii URSYNALIA zostaną podstawione o godz. 01:30 na przystanek URSYNÓW PŁN. 02. Na polecenie Nadzoru Ruchu autobusy zostaną skierowane na trasę podaną powyżej. Ostatni kurs w kierunku METRO STOKŁOSY o godz. 02:30.
W związku z tym, iż Wnioskodawca pokrywa koszty uruchomienia linii URSYNALIA w 100%, zgodnie z Taryfą Przewozową, Dział II, Rozdział I, § 4 przejazd autobusami linii URSYNALIA jest bezpłatny.
2. W związku ze zwiększonymi potrzebami przewozowymi zostają wprowadzone następujące zmiany w kursowaniu metra:
Podstawiony zostanie specjalny pociąg na STACJI KABATY o godzinie 2:40, który zrealizuje dodatkowy kurs na odc. METRO KABATY-METRO POLITECHNIKA.
W poniedziałek ma być coś związane z ogórkiem cabrio.ashir pisze:A w tym roku taki kryzys, że z okazji Dnia Dziecka nic poza imprezą na Pl. Bankowym nie jest organizowane?
Tramwaju nie było sensu odpalać, bo jeździ linia T a w sobotę było w Warszawie pusto, więc linia specjalna woziłaby powietrze.ashir pisze:Jakiś ogórek ma wozić dzieci na wycieczkę z Pl. Bankowego, pewnie o tym mówisz.A ja pytałem o jakąś okolicznościową linię specjalną, autobusową, bądź tramwajową, które były co roku uruchamiane.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.