Stacje radiowe
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja też. To aż tak dziwne?
Ja też słucham. Powód jest tego banalny, nie jestem nałogowcem muzycznym, nie mam ulubionych wykonawców nie zamykam sie jednym gatunku stąd wygodnie mi słuchać czegoś z ciekawym komentarzem. I tak nawet nie wiem co leci w radio (nie zapamiętuję nazwy wykonawcy ani tytułu).fik pisze:Generalnie ktoś jeszcze słucha radia dla muzyki?
Co to są Spotify?fik pisze:w dobie Spotify i

- Bastian
- Sułtan Maroka
Oczywiście, że radia. Co to jest Spotify?
Czasem mam wrażenie, że Fikander lubi ciut się przylansować, jaki to on nowoczesny
Mam jednak wrażenie, że niemała część ludzi nawet nie to, że nie nadąża, ale wręcz nie czuje musu, by nadążać. Ja np. nie czuję potrzeby, by być zawsze nowoczesnym. A przynajmniej by poświęcać czas i energię na szukanie niszowych rozwiązań i możliwości. Szkoda życia 
Czasem mam wrażenie, że Fikander lubi ciut się przylansować, jaki to on nowoczesny
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Czym jest Spotify wiem, ale szczerze mówiąc nie przepadam za słuchaniem muzyki i tylko muzyki cały czas. Dlatego lubię radio - tam czasem polecą wiadomości, czasem ktoś coś powie.
Chuj, że wiadomości, które 2 godziny temu przeczytałem w internecie albo jak ktoś coś czasem powie, to ręce opadają. Po prostu nie lubię jak leci tylko i wyłączenie sama muzyka.
Od tego mam iPhona, żeby sobie w samochodzie puścić jakąś playlistę, ale żeby od razu zrezygnować w pełni z radia? Nope.
Chuj, że wiadomości, które 2 godziny temu przeczytałem w internecie albo jak ktoś coś czasem powie, to ręce opadają. Po prostu nie lubię jak leci tylko i wyłączenie sama muzyka.
Od tego mam iPhona, żeby sobie w samochodzie puścić jakąś playlistę, ale żeby od razu zrezygnować w pełni z radia? Nope.
Nic nie zastąpi prawdziwego,tradycyjnego radia.Żadne jakieś tam Spotify,cuda na kiju i inne wynalazki.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Od chwili rebrandingu leciała tam młócka i w sumie mi nie żal. Ale Radiostacja była w sumie jedyną fajną stacją ukierunkowaną na rap/hip-hop.Bernard pisze:Koniec Planety FM. Od 1.07. nowa marka - Zet Goldhttp://wyborcza.biz/biznes/1,100896,140 ... amian.html
Btw mnie bardziej niż fakt, że ktoś słucha jeszcze radia intryguje fakt, jak się "rozwijają" stacje telewizyjne rozpowszechniające wyrób hałasopodobny - na MTV to już chyba nic nie ma poza "nastoletnimi ciążami", a na innych to "muzyka" stanowi dodatek do reklam. Jak oni jeszcze funkcjonują?
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM