Gdzie jeszcze można spotkać Ikarusy?
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
Właściwie to codziennie, ale czemu nie łapałeś Ikarusa jak jeździł w weekendy?geograf_OSU pisze:Ktora brygada 705 odjezdza o 6.25 z Metro Marymont? Czesto jest tam Ikarus? Kiedys trzeba wstac wczesnie i sie wybrac do Ryni.
Nie, jednak Jachim zmienił zdanie.bartoni722 pisze:03/705. Dość często jest.dziś nawet w fajniejszym wydaniu: 5202.
Na 314 nie ma obecnie Ikarusów.winnux8 pisze:Ostatnio coraz częściej (chociaż może po prostu bardziej zwracam na to uwagę) na 314 rano jeżdżą Ikarusy, jakieś zmiany były?
Bo na 314 mają jeździć osiółki. Ikarusów już nie ma.bartoni722 pisze:Jesteś pewny, że to na 314? To jest planowo całe niskie podobno.
Do spisu dodałem 1/N21, którego jakimś cudem nie było. Jest jeszcze coś wysokiego nocnego? Albo może odwrotnie? Coś jest, a nie powinno być?
Nie ma już 207/501+N22, zamiast tego jest tylko 1/N22, czyli powrót do dawnej sytuacji (podobnie w sumie było z linią N21).sprinter pisze:Do spisu dodałem 1/N21, którego jakimś cudem nie było. Jest jeszcze coś wysokiego nocnego? Albo może odwrotnie? Coś jest, a nie powinno być?
Były 2 brygady wysokie.winnux8 pisze:Ale przed 1 czerwca chyba ich sporo było w rozpisce, nie?
Poprawione.ashir pisze:Nie ma już 207/501+N22, zamiast tego jest tylko 1/N22, czyli powrót do dawnej sytuacji (podobnie w sumie było z linią N21).sprinter pisze:Do spisu dodałem 1/N21, którego jakimś cudem nie było. Jest jeszcze coś wysokiego nocnego? Albo może odwrotnie? Coś jest, a nie powinno być?