chyba nie ma wyjścia....bo TW zaczyna już informować o wypowiadaniu umówBastian pisze:będzie strajk ostrzegawczy w najbliższych tygodniach?
Bilet wolnej jazdy a pensja w KM
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Guzik prawda, pracownicy trakcji szynowej doszli do porozumienia i wcale nie dołączyli do strajku. Ponadto, z artykułu można wnioskować, że autobusy w ogóle nie jeżdżą - a nie jeżdżą tylko: zaznaczone na czerwono na tej mapce, w Sollentunie, Solnej, Sundyberg i Södertälje.Bastian pisze:http://www.rynek-kolejowy...i_miejskiej.htm
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
tzw. wypowiedzenie zmieniające zapewne.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Wszyscy w ciągu miesiąca dostaną wymówienia zmieniające odniesienie do tych punktów.tomstak pisze:Przyjrzyj się paragrafom 32 i 33 Regulaminu wynagrodzenia pracowników TW sp. z o. o.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja tam uważam, że to wypowiedzenie nie jest potrzebne nawet. W paragrafie jak wół stoi, że na warunkach określonych zgodnie z uchwałą rady miasta - a uchwała, jaka jest, każdy widzi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
tomstak, No więc napisałem, że w umowie o pracę nie ma nic o BWJ. Kwestie szczegółowe zawarte są w regulaminie.
[ Dodano: Pon 24 Cze, 2013 23:45 ]
Glonojad, Masz rację, pracownicy kadr wykonają mnóstwo zbędnej papierkowej roboty. Wystarczyłoby duże ogłoszenie w zakładzie- "w związku z uchwałą ble, ble, ble, traci moc par. 32 Regulaminu Pracy, dotyczący biletów pracowniczych ".
[ Dodano: Pon 24 Cze, 2013 23:45 ]
Glonojad, Masz rację, pracownicy kadr wykonają mnóstwo zbędnej papierkowej roboty. Wystarczyłoby duże ogłoszenie w zakładzie- "w związku z uchwałą ble, ble, ble, traci moc par. 32 Regulaminu Pracy, dotyczący biletów pracowniczych ".
miłośnik 13N
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I to by wyjaśniało podejście z wypowiedzeniami.
-
Stary Pingwin
To były aneksy zmieniające tylko konkretne punkty.Stary Pingwin pisze:pawcio, Tylko od tej pory było parę nowych umów, np. przy włączaniu wysługi czy 13 do podstawy.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -