Jeżeli od 2 miesięcy (bo ostatnio wtedy zdarzyło mi się tym jechać dwa razy w jednym tygodniu i więcej w szczycie B tego błędu nie popełnię) korki wyparowały, to może.m72 pisze:Kłamiesz.
Komunikacja na Targówku
Moderator: Wiliam
- Matrix2441
W godzinach szczytu przy zakorkowanym Wybrzeżu Szczecińskim i sajgonie Jagiellońskowileńskim. Bo tak, to rozkład jest nienajgorzej ułożony i spokojnie da się być o czasie.ashir pisze:Najgorszy rozkład to ma 162, bo tam ciężko być o czasie.
Ja się tylko obawiam, że na wakacje dadzą mocno obcięty rozkład 517 i po wakacjach nie będą chcieli z powrotem podbić częstotliwości tej linii do obecnej.
- Matrix2441
W DP 517 mogłoby jeździć w szczycie co 12 minut, a poza co 15 minut, dzięki temu mogłoby być skoordynowane z 162, a w międzyszczycie także z 160, dla Targówka regularny autobus co 5 minut wyszedłby na lepsze niż obecna sytuacja, tak samo przyda się częsty autobus w Centrum i Ursusie w czasie utrudnień kolejowych.
W DŚ chyba bym nic nie ruszał, bo lepszy jest obecny układ niż dawniej co 15 minut 160 i 517. Jak jest potrzeba to można puścić jedynie kursy skrócone do Pl. Trzech Krzyży.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Najlepszym sposobem na wzmocnienie Targówka byłoby wprowadzenie jakiejś siekier(k)y od Wileniaka 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.