3435

4947

Moderator: vernalisadonis
4927ashir pisze:Dziś również jakieś Mastero na tym jeździ.Walas pisze:#4913152/1
Wykaz mówi co innego.ashir pisze:Raczej planowe...Jachim pisze:3369735/2
![]()
3435735/1
I co z tego? Kolejny powód dla którego nie powinienneś korzystać z wykazów. Nie został zaktualizowany, taka sytuacja została prawdopodobnie podjęta na ostatnią chwilę. W tym roku na szczęście chyba nie trzeba było spontanicznie podmieniać solówek na przeguby, tylko raczej z rana wyjechały na miasto.Jachim pisze:Wykaz mówi co innego.
Nie zdążyłem tego wyczytać gdzieś na forum, więc zajrzałem do wykazu. Nie aktualizowali go nie z mojej przyczyny, więc nie zarzucaj mi od razu, że nie powinienem z niego korzystać.ashir pisze:I co z tego? Kolejny powód dla którego nie powinienneś korzystać z wykazów. Nie został zaktualizowany, taka sytuacja została prawdopodobnie podjęta na ostatnią chwilę. W tym roku na szczęście chyba nie trzeba było spontanicznie podmieniać solówek na przeguby, tylko raczej z rana wyjechały na miasto.Jachim pisze:Wykaz mówi co innego.
No dobra, wydawało mi się dziwne od początku, no bo przecież jest wystarczająca ilość rezerwy w weekend, ale na forum nic nie było nt.ashir pisze:Sugeruję też czasem logicznie pomyśleć, bo te wykazy w końcu ciebie zgubią.
To pewnie jakiś dodatek po to żeby wzmocnić 175, bo SKM na razie nie kursuje do lotniska.webtom pisze:Jakis stalowy lions bez brygadowki, z "175" na wyswietlaczu bez kierunku pojechal wlasnie Krakowkim Przedmiesciem w strone lotniska