Więcej samobójstw z powodu zawieszenie Ikarusowych wtyczek?MALIN pisze:Ale za to pod Cmentarz Północny.Maciek pisze:Przecież 701 nie dowozi do żadnej szkoły!
Wakacje 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ale została już uznana jako stała (było mowa już w komunikacie na stronie ZTM), a w rozkładach będzie cały czas trasa objazdowa, dopóki 409 nie będzie krańcowało przy CH Arkadia.Georg pisze:Przecież w rozkładzie cały czas jest ukazana jako objazdowa.
Tak.marko80 pisze:a 185 wróci na trasę podstawową przez tunel?
bez sensu jest trasa 409 przez Pułkową. Tym bardziej, że z tamtej strony jest już 181. 409 przy popiela zapewniało dobrą przesiadkę z tramwajów na cmentarz. Poza tym nie było komunikatu ZTM, że trasa objazdowa linii 409 została uznana za stałą. Do tego wniosku chyba doszedł Trasbus i nikt poza tym, po tym jak 20 maja 409 nie wrócił na dawną trasę.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bez sensu jest również, że półpuste przeguby przejeżdżają bez zatrzymania pod UKSW, gdzie studenci w DS potrafią się do 114 nie mieścić. Skoro 409 już jeździ, to mogłoby czemuś służyć. Większość spod UKSW i tak potrzebuje tylko do metra.marko80 pisze:bez sensu jest trasa 409 przez Pułkową. Tym bardziej, że z tamtej strony jest już 181. 409 przy popiela zapewniało dobrą przesiadkę z tramwajów na cmentarz. Poza tym nie było komunikatu ZTM, że trasa objazdowa linii 409 została uznana za stałą. Do tego wniosku chyba doszedł Trasbus i nikt poza tym, po tym jak 20 maja 409 nie wrócił na dawną trasę.
Informację o wprowadzeniu trasy objazdowej linii 409 jako stałej (tzn. przez Pułkową) wziąłem z ogłoszenia ZTM wywieszanego na przystankach. Tam było to wyraźnie napisane. Niestety, nie zrobiłem zdjęcia samego ogłoszenia, ale być może gdzieś jeszcze wisi na trasie.
--------------------------------------------------------------------------
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com
TRASBUS - Historia warszawskiej komunikacji miejskiej
http://www.trasbus.com
Dziwne. Jedynie jakie ogłoszenie spotkałem dotyczące 409 to to w załączniku...stront pisze:Informację o wprowadzeniu trasy objazdowej linii 409 jako stałej (tzn. przez Pułkową) wziąłem z ogłoszenia ZTM wywieszanego na przystankach. Tam było to wyraźnie napisane. Niestety, nie zrobiłem zdjęcia samego ogłoszenia, ale być może gdzieś jeszcze wisi na trasie.