[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
I będą je miały wszystkie. Numery nakleja zajezdnia a tam czarna zaraza jeszcze nie dotarła.Górnik pisze:3284 ma "stare" czarno-czerwone.
SWING-i malowane są przez PESĘ zgodnie ze schematem uzgodnionym z producentem w 2009 roku. Delfiny, szklarnie etc przemalowywane są w Warszawie w T3.Czotyk pisze:No jasne... swingi ponad prawem... Dlaczego swingi nie są w ogóle malowane po niemiecku? Czemu szpecą tak delfiny, akwria, u-booty a swingi już nie? Aż się boję pomyśleć jak cegły tak pomalują.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- vernalisadonis
To co było przyczyną tak długiego postoju?xyz pisze:Poza tym od paru dni można zauważyć na linii po prawie już trzyletnim postoju wóz 3022
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Układ rzeźni to także kwestia przewozu wózków inwalidzkich tyłem, a nie bokiem AFAIR
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wszystkie tak będą miały wię focić oryginalne wyposażenieGlonojad pisze:Układ rzeźni to także kwestia przewozu wózków inwalidzkich tyłem, a nie bokiem AFAIR
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
No cóż, cudownych pomysłów ZTM ciąg dalszy.MichałP. pisze:Witam.
Nowe wspaniałe logo ZTM nad drugimi drzwiami objawiło się także na tramwajach.
Dziś widziane na mokotowskich wozach...1458+1457 oraz 3116 lub 3117
Kawałek kasy pójdzie w naklejki. A podobno mamy kryzys w mieście.
[ Dodano: Czw 25 Lip, 2013 23:54 ]
Ciekawe czy w ogóle.sprinter pisze:I to niestety na obu wagonach. Kiedy metro?
Czy gdziekolwiek w metrze jest jakikolwiek znaczek ZTM? (bo na reklamach jakiegoś banku, dla niepoznaki nazwanych "schematem linii metra" takiego chyba nie ma?)