Nowe nazwy przystanków
Życie Warszawy: Przystanek przy TVP zmienia nazwę
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
-
Tranzystor
No nareszcie! Polskie Radio było już tyle czasu, a na Telewizję nie mogłem się doczekaćBernard pisze:Życie Warszawy: Przystanek przy TVP zmienia nazwę
A tak w temacie - czy KS Polonez i KS Polonia mają zamiar kiedyś zmienić nazwę? Bo jakoś w 2005 roku zmieniono Łazienkowską na Legia-Stadion, a więc inny, bardziej zrozumiały format, ale te dwa potworki jakoś sie trzymają.
126: Nowodwory - Mehoffera - Modlińska - Klasyków - Czołowa - Marywilska!
Akurat zmiana nazwy przystanku Legia-Stadion nastąpiła w ramach ocieplania wzajemnych stosunków między kibicami a ówczesną władzą.winnux8 pisze:A tak w temacie - czy KS Polonez i KS Polonia mają zamiar kiedyś zmienić nazwę? Bo jakoś w 2005 roku zmieniono Łazienkowską na Legia-Stadion, a więc inny, bardziej zrozumiały format, ale te dwa potworki jakoś sie trzymają.
Zresztą w ramach tego zlikwidowano wspólny bilet a za to zafundowano m.in. podgrzewanie murawy.
Polityka złym doradcą w pracy!
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=3955&l=1
Zmiana nazwy przystanku TELEWIZJA na TELEWIZJA POLSKA
od 19.10.2013 (sobota)
Od dnia 19.10.2013 r. od początku kursowania zmienia się nazwę zespołu przystankowego TELEWIZJA na TELEWIZJA POLSKA.
To od kiedy przystanki Telewizja TVN, Telewizja Polsat....?
Zmiana nazwy przystanku TELEWIZJA na TELEWIZJA POLSKA
od 19.10.2013 (sobota)
Od dnia 19.10.2013 r. od początku kursowania zmienia się nazwę zespołu przystankowego TELEWIZJA na TELEWIZJA POLSKA.
To od kiedy przystanki Telewizja TVN, Telewizja Polsat....?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Głupie. Powinna wrócić Łazienkowska. Nigdy ta nazwa mi się nie podobała i nigdy nie spodoba.JotPeCet pisze:Akurat zmiana nazwy przystanku Legia-Stadion nastąpiła w ramach ocieplania wzajemnych stosunków między kibicami a ówczesną władzą.winnux8 pisze:A tak w temacie - czy KS Polonez i KS Polonia mają zamiar kiedyś zmienić nazwę? Bo jakoś w 2005 roku zmieniono Łazienkowską na Legia-Stadion, a więc inny, bardziej zrozumiały format, ale te dwa potworki jakoś sie trzymają.
Zresztą w ramach tego zlikwidowano wspólny bilet a za to zafundowano m.in. podgrzewanie murawy.
Tak zupełnie po prawdzie przystanek WIERTNICZA mało mówi o swojej lokalizacji, pytania "jak do TVNu" w 180 zdarzają się do dziś a biurowiec TVNu jest największym obiektem w okolicy... ale to tylko taka mała dygresja, bo w sumie mi to zwisa i powiewa, jak się będzie ten przystanek nazywał.MisiekK pisze:To od kiedy przystanki Telewizja TVN
-
Stary Pingwin