Dodatki "nocują ce" na mieście w międzyszczycie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Nic poprawy nie wymaga. Brygada jest dziesięciometrowa więc normalna solówka jest jak najbardzej uprawniona. Ja mam wrażenie że MZA zawyża sobie plan wozów 10m i ikarusow by minimalizować prawdopodobieństwo błędu w obsadzie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
W sensie, że wykaz trzeba poprawić w którym te brygady są na solówki.pawcio pisze:Nic poprawy nie wymaga. Brygada jest dziesięciometrowa więc normalna solówka jest jak najbardzej uprawniona. Ja mam wrażenie że MZA zawyża sobie plan wozów 10m i ikarusow by minimalizować prawdopodobieństwo błędu w obsadzie.
Co z tego, że jest 20 brygad skoro zdarza się, że jadą w x-paku, a w szczególności w 15 metrowym x-paku. To może być nieprzyjemne.JacekM pisze:Jakość usług na linii z jakimiś 20 brygadami? Ktoś w ogóle tą zmianę odczuje?
-
Tranzystor
Bo na brygadzie 2 jest bonus za wysoką podłogę i pewnie w pomiarach ZTM wyszło, że ta brygada jest bardziej obciążona, kiedyś normalnie cała linia była na solówki, jedynie w okolicach wakacji na przeguby.Tranzystor pisze:Kto wpadł na taki "świetny" pomysł, żeby na 1/735 jeździła solówka? Nieraz ta solówka jest niezabieralna... Skoro zostawili na 2/735 przeguba, to na 1. też powinni, zwłaszcza, że na "Stalowej" wozów pod dostatkiem.
Pewnie chodzi Ci o kurs o 14:43 z MarymontuTranzystor pisze:Kto wpadł na taki "świetny" pomysł, żeby na 1/735 jeździła solówka? Nieraz ta solówka jest niezabieralna... Skoro zostawili na 2/735 przeguba, to na 1. też powinni, zwłaszcza, że na "Stalowej" wozów pod dostatkiem.
To prawda, codziennie ten kurs jest niezabieralny. Ten kurs powinien być zdecydowanie na przeguba np. jakiś dodatek który by go zastąpił. W ogóle to Nieporęt strzelił sobie samobója trochę z tą zeszłoroczną zmianą rozkładu związaną z wydłużeniem do Marymontu. Nowy rozkład 705/735/736 jest beznadziejny - przykładowo częstotliwość od 14 do 15 wynosi co 30 min
[ Dodano: Pon 16 Wrz, 2013 21:16 ]
Nie zapominaj, że realia się zmieniają, popatrz na liczbę nowych domów czy osiedli na Białołęce i w Gminie Nieporęt.ashir pisze:Bo na brygadzie 2 jest bonus za wysoką podłogę i pewnie w pomiarach ZTM wyszło, że ta brygada jest bardziej obciążona, kiedyś normalnie cała linia była na solówki, jedynie w okolicach wakacji na przeguby.
N64 DW.Centralny...-Płochocińska-Jana Kazimierza- PKP Nieporęt/Białobrzegi
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
526 BRÓDNO PODGRODZIE - SZCZĘŚLIWICE
Tak dla budowy parkingów Park & Ride
-
Tranzystor
-
michał1984
-
michał1984
Sorki przeoczyłem,trochę do tyłu jestem z ostatnimi wiadomościami ale dziękuje za odpowiedzDomas pisze:Była już o tym mowa - ITS wszedł na 01 i 02/345.michał1984 pisze:Z czego zeszły dwie brygady u12 z mobilisa na rzecz 06,07/181?to jakas wymiana między its a mobilisem?
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo