I wielkości organizacji, a konkretnie jej zasobówKwZ pisze:Zależy od wielkości burdelu.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Władze Warszawy - wybory, kandydaci itp.
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Doszliśmy w Polsce do stanu, że rozkład jazdy pociągów to jest coś,
co w istocie działania przypomina kalejdoskop, obracający się nie rzadziej niż cztery razy do roku,
w tym raz, w grudniu, z solidnym potrząśnięciem....
co w istocie działania przypomina kalejdoskop, obracający się nie rzadziej niż cztery razy do roku,
w tym raz, w grudniu, z solidnym potrząśnięciem....
W przypadku SKMW lepiej było to zaorać i zacząć od początku. Zresztą niezrobienie tego do dziś odbija się czkawką.Piottr pisze:I wielkości organizacji, a konkretnie jej zasobówKwZ pisze:Zależy od wielkości burdelu.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Znaczy konkretnie o co chodzi? Zresztą po zaoraniu już by na nowo nie utworzono i skończyłoby się na płaszczeniu przed Kolejami Mazowieckimi i częstotliwościami na poziomie 1/3 obecnych.
Pytanie dalsze - na ile problem był organizacyjny, a na ile polityczny. Jeśli to drugie, to wystarczyło go rozwiązać raz...
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Dokładnie. Ale od początku całą ta zabawę można było zrobić dobrze.KwZ pisze:Pytanie dalsze - na ile problem był organizacyjny, a na ile polityczny. Jeśli to drugie, to wystarczyło go rozwiązać raz...
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 16937.html
Zaczyna robić się wesoło. Ile jeszcze takich śmiesznych kandydatur się pojawi? Kiedy Człowiek z Tabletu?
Zaczyna robić się wesoło. Ile jeszcze takich śmiesznych kandydatur się pojawi? Kiedy Człowiek z Tabletu?
- a/p TALENT
Mocno "wczorajszy" wygląd ma kandydatka - podejrzewam mało ekologiczny tryb życia. Jedna puszysta na urzędzie wystarczy, kandydatka musi trzymać parametry pod kontrolą!
Idiokracja nas otacza
-
Stary Pingwin
A gdyby tak obietnice kandydata spisać w obecności notariusza?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- a/p TALENT
Sponsor do sfinansowania tych pomysłów pilnie poszukiwany. W przypadku braku takiego jelenia zredukowane zostanie janosikowe z uwagi na notoryczny brak dochodów w kasie miasta stołecznego.
Idiokracja nas otacza
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Właściwie co macie tej pani do zarzucenia oprócz wyglądu i tego że nikt jej nie zna?
Śmieszna, wczorajszy wygląd? Toście mnie przekonali. Może coś merytorycznie?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Kandydat Zielonych nie może być przecież poważny, umówmy się 
A to, że nie jest ładna... Cóż, nie widziałem jeszcze ładnej "ekolożki" bądź feministki. Ale sam za ładny nie jestem, więc jednak warto raczej oceniać panią po jej poglądach, a nie po wyglądzie.
A to, że nie jest ładna... Cóż, nie widziałem jeszcze ładnej "ekolożki" bądź feministki. Ale sam za ładny nie jestem, więc jednak warto raczej oceniać panią po jej poglądach, a nie po wyglądzie.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
To że jest z Zielonych wcale nie znaczy że źle mówi. Powiedziałbym że jak na Zieloną to bardzo rozsądnie.
Ta kobieta uważa, że nie byłaby prezydentem Warszawy, tylko prezydentką. Może mi się podobać postulat walki z dzikimi reklamami w mieście, ale nie jestem w stanie zagłosować na feministkę.