Komunikacja w trakcie remontu Mostu Grota
Moderator: Wiliam
-
ZET MOKOTÓW istnieje jeszcze na wyświetlaczach. Wiem, trzeba w każdym wagonie rozkręcić komputery czy coś, żeby wgrać nowy program.
miłośnik 13N
Nie. ZTM musi zmienić nazwy przystanków-zajezdni.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
I wtedy będzie 'ZRP MOKOTÓW' a pasażer nadal czeka na 'Zjazd do zajezdni'.
Szkoda że nie nazwali Punkt Techniczno-Remontowy
(I tak zabawniejsze jest to, że MZA od dawna nie dzielą się na zakłady. MOA chyba powinny się nazywać.)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Albo Zakład Łatania ObiektówPaweł D. pisze:Szkoda że nie nazwali Punkt Techniczno-Remontowy
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zjednoczenie Rozrywkowych PrzedsiębiorstwGlonojad pisze:Albo Zakład Łatania Obiektów
Nie musi i nie zmieni...pawcio pisze:Nie. ZTM musi zmienić nazwy przystanków-zajezdni.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
ZRP to jak się rozwija? ZET przynajmniej umiałem...
Czemu nie może być "Zjazd Praga"?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Link kilka postów wyżej...
114 co 1-2 minuty robi wrażenie...Paweł D. pisze:A wracając do tematu, to prawie spadłem z krzesła widząc nowy rozkład mojej ulubionej linii kursującej mostem Grota na Młociński wygwizdów.
W każdym razie wielkie dzięki za to
http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=18 ... 9&o=03&k=A
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Mogliby z tego osobną linię zrobić.
A ku radości niektórych 527 będzie zasilone rano do częstotliwości 5-6 minut, a po południu co 6-8 minut.Mario pisze:114 co 1-2 minuty robi wrażenie...
http://ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=18 ... 9&o=03&k=A
Bo w Warszawie biurokracja i nazwy przystanków technicznych w systemie ZTM są ważniejsze od chęci ułatwienia mieszkańcom / pasażerom życia.KwZ pisze:ZRP to jak się rozwija? ZET przynajmniej umiałem...
4bis Stalowa - Woronicza
To może ustawić nazwę "Zajezdnia (wstawić nazwę zajezdni)"?Półtorak pisze:Bo w Warszawie biurokracja i nazwy przystanków technicznych w systemie ZTM są ważniejsze od chęci ułatwienia mieszkańcom / pasażerom życia.KwZ pisze:ZRP to jak się rozwija? ZET przynajmniej umiałem...
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to znów wracamy do kwestii, że "Zajezdnia Wola" być by nie mogła...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow