Zmiany obsługowe - grudzień 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
bartoni722
Czy w związku z porannym podbiciem 512 do co 7,5 minuty, poranna wtyczka D9 zostanie skasowana?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
Tak.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Rozumiem, że dodatków z tego tytułu będzie łącznie 4?
Nie pamiętam ile ich jest ale będzie ich o dwa więcej.
A, czyli 6c+4d.
-
bartoni722
Skoro "Stalowa" posyła solówki na 500, to skąd weźmie dwa dodatkowe wozy na 512? Z kolejnych brygad 500? Czy te dodatki będą solówkowe?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
O, to mi się podoba - brak szczytu w przeciwpotoku, tylko zasuwają PTR-em na Piotra Skargi. 
500 odda kolejne dwie sekcje B z całek a do tego jedną wtyczkę rano.bartoni722 pisze:Skoro "Stalowa" posyła solówki na 500, to skąd weźmie dwa dodatkowe wozy na 512? Z kolejnych brygad 500? Czy te dodatki będą solówkowe?
raczej 5d mi się kojarzy.Domas pisze:A, czyli 6c+4d.
Witamy nowego Pana Dyrektora - wiemy, gdzie mieszka i której dzielnicy nie lubi.pawcio pisze:500 odda kolejne dwie sekcje B z całek a do tego jedną wtyczkę rano.
Jeżeli ma być o 2 więcej to 4d.pawcio pisze:raczej 5d mi się kojarzy.Domas pisze:A, czyli 6c+4d.
Jakie PTRy? Zwykłe wyjazdy ze Stalowej...Domas pisze:O, to mi się podoba - brak szczytu w przeciwpotoku, tylko zasuwają PTR-em na Piotra Skargi.
A na 08, 09 i 010/500 w rzeczywistości pojawiają się solówki czy przeguby?pawcio pisze:500 odda kolejne dwie sekcje B z całek a do tego jedną wtyczkę rano.
Owszem, 6 całek i 4 dodatki. Łącznie daje nam to 10 brygad i wszystko to zaczyna na Piotra Skargi w kierunku Zacisza.Domas pisze:Jeżeli ma być o 2 więcej to 4d.pawcio pisze:raczej 5d mi się kojarzy.
Że niby to jest wyjazd z R-4?ashir pisze:Jakie PTRy? Zwykłe wyjazdy ze Stalowej...
Tak, ale od Rolanda. Na Piotra Skargi (o czym ty pisałeś) jedynie startują wyjazdy z zajezdni.
Ashir: dodatki na 500 są na solo.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1