Też coś mi się tak wydaje, że SKM-14. W porównaniu do poranka przetasowania taboru na kolejnych obiegach. Jak znam życie, to numerków winowajców nikt nie ma?Walas pisze:Chyba jakieś 14WE padło na Powiślu.
Awarie i wypadki kolejowe na Mazowszu
Moderator: JacekM
Rano to 104 i 107, po południu nie znam
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Jakim prawem jeszcze 14WE jeździ ? Przecież miały być sprzedane. SKM się chyba nie nauczyło że 14WE awaryjne jest.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Dzięki za odzew Po południu zastąpione przez 502 przesuniętego z obiegu 17.rufio198 pisze:Rano to 104 i 107, po południu nie znam
14WE muszą wyjezdzic swoje kilometry a nie w krzakach gnić
Do klientów linii Warszawa-Siedlce: Przyznać się!!!
Kto za Mrozami w km ~64 Alarmem "złowił" ED74-004+007 na Kraszewskim?
Sygnał był na 59, oceniam na ucho <200m od linii.
Kto za Mrozami w km ~64 Alarmem "złowił" ED74-004+007 na Kraszewskim?
Sygnał był na 59, oceniam na ucho <200m od linii.
Jakaś jednostka się na WKD popsuła, ruch jednotorowy, ale więcej szczegółów ciężko mi podać, Komorów u siebie słyszę jak ze studni.
Wołają głównie parzyste, tak więc coś się chyba w stronę Warszawy popsuło.
http://www.wkd.com.pl/index.php/pl/news/full/289
Co nieco dobrze wyłapałem, ale nie wszystko
Mogliby tor audio trochę poprawić, bo Komorów zawsze nadaje z charakterystycznym przydźwiękiem, może to jakieś interferencje od napięcia????
Co nieco dobrze wyłapałem, ale nie wszystko
Mogliby tor audio trochę poprawić, bo Komorów zawsze nadaje z charakterystycznym przydźwiękiem, może to jakieś interferencje od napięcia????
Nie popsuła tylko sieć się porwała za Nową Wsią Warszawską.WojtekE65 pisze:Jakaś jednostka się na WKD popsuła, ruch jednotorowy, ale więcej szczegółów ciężko mi podać, Komorów u siebie słyszę jak ze studni.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Koło południa problemy także na zachodnim dolocie do Zachodniego: Opóźniona SKM S1 poc. 304246/7 - z niewinnych 5 minut narosło na ponad 30 minut. Opóźniony o co najmniej 20 minut 304248/9 i pewnie także kolejny kurs. Przybyły z przeciwnego kierunku 504246/7 w związku z tym skończył bieg na Zachodniej, zmieniając nr obiegu "w locie" by załatać dziurę w ruchu na Otwock (co w końcu nie wiem jak wyszło).
Do lawiny opóźnień załapały się także KM do Pilawy (choć ta zaczyna bieg z Zachodniego - czyżby więc coś z rozjazdami?) i ze Skierniewic. I jak tu promować transport kolejowy
Do lawiny opóźnień załapały się także KM do Pilawy (choć ta zaczyna bieg z Zachodniego - czyżby więc coś z rozjazdami?) i ze Skierniewic. I jak tu promować transport kolejowy
Awaria rozjazdow na Wschodniej. Zamiast S3 o 9:36 na Centralnym podjechał KML z +30. IC Krakus na z KRK do WWO pojechal przez Środmiescie.
Dębliniak ze śródmieścia o 11:39 zaliczył dzisiaj 25 minut opóźnienia. Zastanawia mnie co się dzieje że od nowego rozkładu pociągi które zaczynają kurs z zachodniego są często opóźnione.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Jakis KM zdechl w okolicy Zachodniej l. Utrudnienia w strone wschodnia.
18:00 - Pod wiaduktem w Świdrze jakiś koleś postanowił sobie przejechać przez tory po nasypie samochodem... Oba tory zablokowane.