TW - skreślenia ze stanu, kasacje, sprzedaż taboru
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Nie no, trochę różnic jest, ale do wyłapania tylko przez miłośnicze oko. Choćby pomalowane farbą olejną laminaty podokienne, szyby z drzwiami (rzadkość), zetkowy pulpit motorniczego, brak CG, szybsze zamykanie drzwi (z trzaskiem), większy ostatni szyberdach, oraz chyba kaseta na dechę boczną jest ciut inna (oprócz tego że jest szara). Nie wspominając o takim banale jak normalne światełka.
A on nie ma być doprowadzony do stanu szybkowca?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale to chyba nie ma być pod kątem miłośniczego oka, bo nie dla miłośników ta linia istnieje. A dla przeciętnego pasażera taki tramwaj to dokładnie to samo, czym pasażer jest wożony codziennie.
Raczej nie skoro na razie nawet dla niektórych pasażerów Kanciak "to tramwaj, który jeszcze jeździ liniowo".Półtorak pisze:Latem zamiast N-ek zobaczymy ten skład na Tetce jako drugą brygadę 105-kową z Woli?
Patrząc jak TW dbają o 13N to raczej długo wagon 105Na doprowadzą do stanu 105N.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Wagony 13N które mają być sprawne są sprawne, więc lepiej sprawdź swoje wiadomości zanim znowu coś zaczniesz pieprzyć.
W wagonach po dewastacjach też są.Autobus Czerwon pisze:Choćby pomalowane farbą olejną laminaty podokienne,
Wcale nie taki wielki rarytasAutobus Czerwon pisze:szyby z drzwiami (rzadkość),
Są jeszcze takie wagony.Autobus Czerwon pisze:zetkowy pulpit motorniczego,
Są jeszcze wagony z takimi maszynami drzwiowymi.Autobus Czerwon pisze:brak CG, szybsze zamykanie drzwi (z trzaskiem),
A takich też kilka jeździ - 1175, 2003, 2004 etc...Autobus Czerwon pisze:większy ostatni szyberdach,
Standardowa, tylko inaczej pomalowana.Autobus Czerwon pisze:oraz chyba kaseta na dechę boczną jest ciut inna (oprócz tego że jest szara).
Ursusy też są jeszcze na kilku wagonach.Autobus Czerwon pisze:Nie wspominając o takim banale jak normalne światełka.
Jeszcze o kilku istotnych szczegółach nie wspomniałeś, ale nadal dla przeciętnego pasażera to standardowe wozy jakich tabuny jeżdżą po mieście.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
2003 zdjęty ze stanu.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Pudło. Wagon #2002 zdjęto ze stanu z dniem 1.06.2014. Niedługo go zobaczycie w nowej roli.beni pisze:2003 zdjęty ze stanu.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
3 szt z Żoliborza i 2 szt z Mokotowa poszły w piach. Sezon kasacji 105Na rozpoczęty.
Nie wiem dokładnie które. Śledzę ilostan taboru na stronie TW. I po za przeniesieniem kolejnego składu bulw na R3 ubyło 5 szt 105Na.
1156, 1157 to na pewno. Może 1221 jeszcze. Zaś Mokotów to chyba 1178 i 1179.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak.beni pisze:1156, 1157 to na pewno. Może 1221 jeszcze.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Dwa 13N na lawetach koło 10 jechały przez Łomianki w kierunku Gdańska.