Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
Solina w barwach po nowemu to jakaś nowość czy coś przespałem? 
Masz jakieś zdjęcie albo umiesz opisać jej wygląd? 
Czarny pas na górze. Dziś w nocy na N02 ją widziałem, więc oczywiście zdjęcia nie mam 
To był brud...
Nie no, brud to ja bym poznał
Nie jetem ślepy 
Czy A153 jeździ za pełną stawkę?
A dlaczego skoro rok produkcji jest starszy?Domas pisze:Tak.
Nie wiem jaka jest procedura zmiany VINu, ale w 2007 roku miał nadany nowy. Możliwe, że namodzili tak, by w papierach 2007 figurował jako rok produkcji albo NG.
To biedaki musieli aż ze Szwecji Autosana sprowadzać ?!
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Raczej to Szwedzi postanowili się możliwie najszybciej pozbyć tych wozów. To nie pierwszy taki przypadek.To biedaki musieli aż ze Szwecji Autosana sprowadzać ?!
15/12/2005-12/7/2019
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale bym nim woził Derby na 204... 
Wczoraj jakieś Alpino na 149 jeździło z zepsutymi środkowymi drzwiami (i efektowną kartką z odręcznym napisem "Awaria drzwi"). Pomijając fakt, że wymiana pasażerska była znacznie utrudniona, to matka z wózkiem lub osoba niepełnosprawna miały dodatkowe 15 minut czekania na mrozie. W bonusie dodam, że jedyną działającą informacją pasażerską wewnątrz wozu był Knapik (za to ustawiony na taki poziom głośności, że dłuższe przebywanie w niewielkiej odległości od głośnika mogłoby się skończyć uszkodzeniem słuchu)
Pamiętasz numerek? Dziwne, że ktoś zgodził się jechać z czymś takim. Ja rozumiem uszkodzone pierwsze drzwi, ale drugie i to w Alpino?!snooker pisze:Wczoraj jakieś Alpino na 149 jeździło z zepsutymi środkowymi drzwiami (i efektowną kartką z odręcznym napisem "Awaria drzwi"). Pomijając fakt, że wymiana pasażerska była znacznie utrudniona, to matka z wózkiem lub osoba niepełnosprawna miały dodatkowe 15 minut czekania na mrozie. W bonusie dodam, że jedyną działającą informacją pasażerską wewnątrz wozu był Knapik (za to ustawiony na taki poziom głośności, że dłuższe przebywanie w niewielkiej odległości od głośnika mogłoby się skończyć uszkodzeniem słuchu)
noidea