Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
...należącymi do miasta.MichalJ pisze: 2. II linia jest drążona pod budynkami,
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tunele są drążone na podstawie przepisów górniczych, a nie naziemnych, co zasadniczo rozwiązuje problem własności gruntów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
http://www.dn.se/sthlm/sms-biljetterna- ... ran-jimmy/
Jeden z pasażerów w Sztokholmie wysłał sms, aby kupić bilet (tak wygląda u nich sprzedaż telefoniczna) - dostał odpowiedź o treści: "Niestety, skończyły się nam bilety - dziś jedziesz za darmo. Miłej podróży życzy SL! (ZTM)". Okazało się, że wysłał sms pod zły numer - i nie był pierwszą osobą, która wysłała taką wiadomość do innego mieszkańca aglomeracji, który ma pecha mieć od 10 lat numer bardzo podobny do nowego numeru, pod który wysyła się biletowe sms-y. Na początku nie wiedział o co chodzi z wiadomościami (dostaje ich nawet 10 dziennie) o treści "RAB" itp., ale potem się zorientował i zaczął odpisywać w opisany powyżej sposób.
Jeden z pasażerów w Sztokholmie wysłał sms, aby kupić bilet (tak wygląda u nich sprzedaż telefoniczna) - dostał odpowiedź o treści: "Niestety, skończyły się nam bilety - dziś jedziesz za darmo. Miłej podróży życzy SL! (ZTM)". Okazało się, że wysłał sms pod zły numer - i nie był pierwszą osobą, która wysłała taką wiadomość do innego mieszkańca aglomeracji, który ma pecha mieć od 10 lat numer bardzo podobny do nowego numeru, pod który wysyła się biletowe sms-y. Na początku nie wiedział o co chodzi z wiadomościami (dostaje ich nawet 10 dziennie) o treści "RAB" itp., ale potem się zorientował i zaczął odpisywać w opisany powyżej sposób.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- fik
- Naczelne Chamidło
Dynamiczna mapa przejęcia władzy przez naród
czerwone - władza w rękach narodu
niebieskie - władza w rękach Kadyrowa
białe - wsiem nasrat' (+/- wszyscy mają wyjebane)
czerwone - władza w rękach narodu
niebieskie - władza w rękach Kadyrowa
białe - wsiem nasrat' (+/- wszyscy mają wyjebane)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Zastanawiałem się, czy dać to do tematu związanego z polityką, ale uznałem, że tutaj to bardziej pasuje: piosenka na cześc wojewody mazowieckiego Jacka Kozłowskiego, związana z jego kandydowaniem do europarlamentu.
Akcja przeciw nieskromnym pasażerkom warszawskiej komunikacji
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... #LokWawTxt
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... #LokWawTxt
Ten autor zwykle pisuje humorystyczne artykuły, które tylko on bierze poważnie. O blogu nie wspomnę...
A propos bloga: autorze ziemie były ODZYSKANE a nie "wyzyskane".
A propos bloga: autorze ziemie były ODZYSKANE a nie "wyzyskane".
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
-
bartoni722
Boże, niech ta pani nie jeździ nockami. Ona tam chyba zawału dostanie.
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.