Owszem...ashir pisze:A czy to jest temat od wypisówek?
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Obiegi i obsługa połączeń SKM
Moderator: JacekM
Jakoś jak dotychczas wypisywałem nikomu nie przeszkadzało, przyszedłeś Ty i już problem. Przeczytaj pierwszą stronę tematu i będziesz wiedział co tu należy pisać.ashir pisze:A czy to jest temat od wypisówek? Bo wiedza o Elfie na S3 to raczej nikomu się nie przyda, bo codziennie na tej linii jeżdżą.
Dyskusja nie koniecznie się równa wypisówkom. Elfem na S2 i S3 to bym w ogóle sobie głowy nie zawracał, jak taki widok jest codziennie. 
Wyjaśnisz mi, co jest ciekawego w Elfie na S3? Bo ja nie bardzo wiem...MJ pisze:403S3/32
np. że dziś jeździ 403, a jutro na tym obiegu będzie jeździł 407?
I to będzie taka duża różnica?tomstak pisze:np. że dziś jeździ 403, a jutro na tym obiegu będzie jeździł 407?
Brawo. Właśnie doszedłeś do istoty wypisówek.ashir pisze:I to będzie taka duża różnica?tomstak pisze:np. że dziś jeździ 403, a jutro na tym obiegu będzie jeździł 407?
Ale gdyby to był 409 na 32, albo że ten sam 403 dziś na 18, to już bardziej ciekawie, prawda?konri pisze:Wyjaśnisz mi, co jest ciekawego w Elfie na S3? Bo ja nie bardzo wiem...MJ pisze:403S3/32
504 na 94, z Legionowa dosyć luźny.
107+108
S1/11
(czyżby "czerwone strzały" dziś znów zaspały?)
(czyżby "czerwone strzały" dziś znów zaspały?)
Widziałem 104+10? - na pewno oba dwuskłady jeżdżą jeden za drugim.
102+104VLnt7 pisze:Widziałem 104+10? - na pewno oba dwuskłady jeżdżą jeden za drugim.
104 z kolegą na 94, ale naklejka zdrada ze uciekł tutaj z obiegu 13
Dziś na S1 m.in. 408 (obieg 11) i nieznany duet 14WE na obiegu 13.
Na S9 przegląd taboru, bo 505 na 94, 412 na jakimś obiegu, i nawet parka 2x14WE jest, więc brakuje do pełni szczęścia jakiejś 19WE na pozostałym obiegu.