Zmiany obsługowe - marzec 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
O dzizis krajs...
Tarchomin zasilają... A mieli szukać środków na ulepszenie 116
.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja miałem po prostu "122 Pl. Wilsona" plus plakat, że skrócony. Ale ja to starym U12 pieprzoną grzybnię miłych, starszych ludzi na 303 później woziłemPawel_ pisze:To też jest dziwne. MZA w starych wozach jeździ jako "Zjazd do zajezdni", nowe wozy mają nazwę ostatniego przystanku i dopisek "kurs skrócony", a Mobilis ma odrobinie nowości w starości.
Tak.Mateusz pisze:5/213 będzie na SU10 ?
Brygady 023(A) i D24(B)/162 zostały zdegradowane do obsługi przez stare U12.
W zeszłym miesiącu ZTM koczował cały dzień na Siekierkach i liczył pasażerów. Może ma coś z tym związek.
Każdy z nas sam sobie wystawia wobec innych wizytówkę. Każdy dzień to próba..Chcesz coś zmienić zacznij od siebie.
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Moje Hobby komunikacja ale szynowa w skali 1:87
Zapraszam
http://www.youtube.com/channel/UClpbPw3NAFyb183te5XHwYg
Akurat 023(A)/162 to od zawsze było na solówkę.Domas pisze:Brygady 023(A) i D24(B)/162 zostały zdegradowane do obsługi przez stare U12.
Zwłaszcza, że te brygady nie dojeżdżały do EC Siekierki. Kwestia bilansu brygadowego, pewnie zwolniły się solówki u ajenta.Kacper R3 pisze:W zeszłym miesiącu ZTM koczował cały dzień na Siekierkach i liczył pasażerów. Może ma coś z tym związek.
Szczególnie, że żadna z tych brygad tam nie dojeżdża tylko zaczyna lub kończy na Chełmskiej...Kacper R3 pisze:W zeszłym miesiącu ZTM koczował cały dzień na Siekierkach i liczył pasażerów. Może ma coś z tym związek.
Nie, Irex Sosnowiec...ashir pisze:Akurat 023(A)/162 to od zawsze było na solówkę? Znowu Mobilis to obsługuje?
No w ostatnim czasie to Stalowa to obsługiwała, więc po co głupie odpowiedzi?Domas pisze:Nie, Irex Sosnowiec...
Skoro piszę, że zostało przekazane do obsługi przez stare U12 to chyba jest to logiczne, nie?
Ale nie zdegradowane do solówki.Domas pisze:Skoro piszę, że zostało przekazane do obsługi przez stare U12 to chyba jest to logiczne, nie?
012/122 już nie jeździ rano, jeden przegub trafił na 08(A)/193, a jeden jest popołudniu wolny.ashir pisze:Ale nie zdegradowane do solówki.Zdegradowane to co najwyżej zostało D24(B)/162.
I nie napisałeś z czego zeszło SU12-1 rano? Bo po południu i tak jedno było wolne, ale rano musiało się z czego zwolnić. Tak samo na co trafiły przeguby z D24(B) i D29(B)/162?
Mobilis ma coś jeszcze w DP na 193 poza tym dodatkiem?