Zmiany obsługowe - marzec 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Napisałem "nie wprost".
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Zakładam, że np. Stalowa pojawi się na dodatkowej brygadzie na 517 w szczycie A. W zamian tego "zawieszona'' zostaje poranna wtyczka na 509 ( z Ostrobramskiej). Czy w zamian tego "Ostrobramska" pojawi się na innej brygadzie? Jakiej?pawcio pisze:Napisałem "nie wprost".
R-4 nie dostaje żadnych dodatkowych brygad.
Tak. Słyszałem, że 190. I to od niejednej osoby.ARTUR P pisze:Czy w zamian tego "Ostrobramska" pojawi się na innej brygadzie? Jakiej?
A Woronicza w zamian bierze 09(A)/519.5280 pisze:Jakie znowu 190?? R-3 w zamian za wtyczkę na 509 dostaje dodatek na 131
To kto bierze dodatkową brygadę na 517? Kleszczowa?Domas pisze:R-4 nie dostaje żadnych dodatkowych brygad.
Tam się chyba nic nie zmienia poza tą dodatkową brygadą.ARTUR P pisze:Od najbliższego poniedziałku zmienia się rozkład 517. Jaki będzie nowy podział obsługi linii?
A i Targówek będzie miał rano dłuższy szczyt.pawcio pisze:Pojawi się także zagęszczenie poranne 517 z Ursusa, dla którego dawcą będzie poranna wtyczka z 509 (nie wprost, oczywiście).
Stalowa niezmiennie będzie miała 3 całki + 1 dodatek na 517. Niczego nie zyskuje i niczego nie traci.ARTUR P pisze:Zakładam, że np. Stalowa pojawi się na dodatkowej brygadzie na 517 w szczycie A. W zamian tego "zawieszona'' zostaje poranna wtyczka na 509 ( z Ostrobramskiej). Czy w zamian tego "Ostrobramska" pojawi się na innej brygadzie? Jakiej?pawcio pisze:Napisałem "nie wprost".
"Kleszczowa" wchodzi na 014(A)/517, a "Ostrobramska" na 2/199 i 013(A)/131.
Domas pisze:"Kleszczowa" wchodzi na 014(A)/517, a "Ostrobramska" na 2/199 i 013(A)/131.
PKS GM dostaje "coś" w zamian za "oddane" 2/199? Szkoda, że R-4 nie ma na 199
-
Krzysiek_S
Może 147 rano bo wydaje mi się, że jest 7 brygad ?ARTUR P pisze:Domas pisze:"Kleszczowa" wchodzi na 014(A)/517, a "Ostrobramska" na 2/199 i 013(A)/131.
PKS GM dostaje "coś" w zamian za "oddane" 2/199? Szkoda, że R-4 nie ma na 199
Sześć jest i będzie.
Czy na 199 Ostra po prostu nie dostaje jakiejś innej brygady?
Czy na 199 Ostra po prostu nie dostaje jakiejś innej brygady?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Ostrobramska nie wrzuciła wyprawek, to i nikt nie wie... ![;]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kleszczowa od jutra zacznie obsługiwać 4/517, chyba zamiast 1/517?