Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Władze Warszawy - wybory, kandydaci itp.
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Można gdzieś w ogóle przeczytać program takiej osoby?
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Nie mam pojęcia co ma feminizm do bycia prezydentem Warszawy (chyba raczej nie ten stopień władzy), ale wydaję mi się że ta pani mówi całkiem rozsądnie.
Z tego co wypowiadała się dla TVN Warszawa to nawet przekonała mnie swoimi poglądami. Myślę, że jeśli nie znajdą się jacyś naprawdę porządni kandydaci to może mieć szanse na głos ode mnie. Ale do wyborów jeszcze trochę.
Oba z popierającej ją Krytyki Politycznej, a więc nieobiektywne. Generalnie od kilku miesięcy Krytyka Polityczna nie ukrywała, że pani Erbel będzie jej kandydatką (z zasłoną dymną Zielonych) i usilnie budowano jej wizerunek na który wielu się już złapało
Cały rozsądek jej wypowiedzi to obietnice bez pokrycia w możliwościach miasta, czyli populizm w czystej postaci, którego Samoobrona by się nie powstydziła.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Kapitał polityczny całkiem niezły ale chyba nie wystarczy.person pisze:No i Wyborcza wybitnie ją lubi
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Z Krytyki Politycznej?MisiekK pisze:Oba z popierającej ją Krytyki Politycznej, a więc nieobiektywne. Generalnie od kilku miesięcy Krytyka Polityczna nie ukrywała, że pani Erbel będzie jej kandydatką (z zasłoną dymną Zielonych) i usilnie budowano jej wizerunek na który wielu się już złapało
Cały rozsądek jej wypowiedzi to obietnice bez pokrycia w możliwościach miasta, czyli populizm w czystej postaci, którego Samoobrona by się nie powstydziła.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Nie wiedziałeś? Od dość dawna to wiadomo.JacekM pisze:Z Krytyki Politycznej?
Czekam na wysyp kolejnych bananowych kandydatów.JacekM pisze:może trochę rozrusza innych kandydatów i zmobilizuje do działania...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Na Janusza Kowin-Mikkego (zawsze miałem problem z jego deklinacją) zawsze można liczyć, jeśli o to chodzi.MisiekK pisze:Czekam na wysyp kolejnych bananowych kandydatów.
W sensie co wiadomo? Wrzuciłem dwa teksty z Polityki Warszawskiej, a Ty wyskakujesz z Krytyką Polityczną. Tak, KP popiera panią Erbel, ale ja wrzuciłem teksty z innego portalu.Nie wiedziałeś? Od dość dawna to wiadomo.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Teraz startuje do Parlamentu Europejskiego, więc pewnie się bez niego obejdziemy w tych wyborach.primoż pisze:Na Janusza Kowin-Mikkego (zawsze miałem problem z jego deklinacją) zawsze można liczyć, jeśli o to chodzi.MisiekK pisze:Czekam na wysyp kolejnych bananowych kandydatów.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Ja bym nie był tego taki pewny...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie rozumiem, co ma jedno do drugiegoOs0 pisze:Teraz startuje do Parlamentu Europejskiego, więc pewnie się bez niego obejdziemy w tych wyborach.primoż pisze:Na Janusza Kowin-Mikkego (zawsze miałem problem z jego deklinacją) zawsze można liczyć, jeśli o to chodzi.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Może Os0 uważa że Korwin dostanie się do parlamentu europejskiego? 

- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow